بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

توئیت‌های فیک برای اختلاف بین حامیان قالیباف و جلیلی

توئیت‌های فیک برای اختلاف بین حامیان قالیباف و جلیلی با اعلام حمایت قالیباف و برخی تشکل‌های جبهه انقلاب از جلیلی به‌عنوان نماینده جبهه انقلاب در دور دوم انتخابات، برخی اکانت‌های فیک و پروژه‌بگیر در فضای مجازی اقدام به انتشار مطالبی در جهت اختلاف‌افکنی میان هواداران آن‌ها کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج نهایی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری در مرحله اول اعلام و مشخص شد که از مجموع 24میلیون و 535هزار و 185 رأی مأخوذه، آقایان مسعود پزشکیان با 10.415.991 رای و سعید جلیلی با 9.473.298 رای به مرحله دوم انتخابات راه پیدا کردند و قرار است مرحله دوم نیز روز جمعه  15 تیرماه برگزار شود.

با اعلام نتایج آرا و مشخص شدن دو مرحله‌ای شدن انتخابات، محمدباقر قالیباف که در این رقابت سوم شده بود، بلافاصله بیانیه‌ای صادر  و به طور رسمی و روشن از سعید جلیلی به عنوان کاندیدای جبهه انقلاب حمایت کرد.

قالیباف در بخشی از این بیانیه اعلام کرده است: "راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خودمی‌خواهم که کمک کنند  تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند."

بر اساس این گزارش، علیرضا زاکانی و سیدامیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی دیگر نامزدهای این انتخابات که انصراف داده بودند نیز در پیام‌های جداگانه‌ای اعلام کردند از سعید جلیلی حمایت خواهند کرد و ستادهای خود را برای این کار اختصاص خواهند داد.

هم‌چنین برخی تشکل‌های جبهه انقلاب از جمله شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و شورای‌عالی اجماع نیروهای انقلاب نیز بر لزوم حمایت از جلیلی و دعوت گسترده برای حمایت از این نامزد جبهه انقلاب بیانیه صادر کردند. بر اساس اطلاعات به‌دست آمده، سایر تشکل‌ها و گروه‌های مختلف در جبهه انقلاب هم مشغول تدارک و تمهید برای حمایت از نامزد این جبهه هستند.

 

با اعلام قالیباف و تاکید به هوادارانش برای حمایت از جلیلی،  موجی از حمایت‌ها از کاندیدای جبهه انقلاب صورت گرفت و بسیاری اعلام کردند که مسیر پیروزی در مرحله نهایی انتخابات در روز جمعه و ممانعت از سپردن کشور به دست دولت سوم روحانی، از طریق حمایت از سعید جلیلی امکان‌پذیر خواهد بود.

در پی این اجماع، شاهد بودیم که برخی اکانتهای فیک و پروژه‌بگیر در فضای مجازی اقدام به انتشار توئیت‌های هدفمند در جهت ایجاد اختلاف بین هواداران دو کاندیدای انقلابی و منصرف کردن هواداران قالیباف از حمایت از جلیلی کردند و این فضاسازی پس از انتشار بیانیه حمایتی قالیباف بیشتر هم شده است.

انتخابات در جمهوری اسلامی ایران , چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران , سعید جلیلی , محمدباقر قالیباف ,

انتشار این توییت‌های هماهنگ و برنامه‌ریزی‌شده به گونه‌ای است که بعضاً برخی گاف‌ها هم از دل آن بیرون آمده است.

انتخابات در جمهوری اسلامی ایران , چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران , سعید جلیلی , محمدباقر قالیباف ,

این عملیات روانی هدفمند نشان‌دهنده اهمیت اتحاد میان هواداران آقایان قالیباف و جلیلی است که در صورت تحقق کامل آن، می‌تواند موجب پیروزی سعید جلیلی در مرحله دوم انتخابات شود.

یادمان باشد اختلاف آرای جلیلی و پزشکیان چیزی حدود یک میلیون رای است؛ این درحالیست که قالیباف در مرحله‌ی اول، بیش از 3 میلیون و 300 هزار رای داشت. تلاش جریان رقیب با این اقدامات، کاستن از حجم آرای هواداران قالیباف در سبد جلیلی است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار