کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق

اینفلوئنسر‌ها به کاخ سفید می‌روند

اینفلوئنسر‌ها به کاخ سفید می‌روند جو بایدن قصد دارد با برگزاری اولین کنفرانس تولیدکنندگان محتوا، میزبان برخی از فعالین و چهره‌های برجسته‌ی این حوزه باشد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۰ - ۰۹ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 29
کد خبر: ۲۴۷۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ براساس گزارش زومیت، در ماه مرداد، کاخ سفید میزبان اولین کنفرانس اقتصاد خالقان محتوا خواهد بود که در آن گروهی از شخصیت‌های برجسته شبکه‌های اجتماعی و حرفه‌ای‌های این صنعت دعوت می‌شوند تا با مقامات عالی‌رتبه‌ی کاخ سفید در مورد موضوعاتی مانند حریم خصوصی داده‌ها، پرداخت‌های منصفانه، هوش مصنوعی و سلامت روان گفتگو کنند.

کریستین تام، مدیر دفتر استراتژی دیجیتال کاخ سفید، با اعلام این خبر افزود: «اولین کنفرانس اقتصاد خالقان محتوا در کاخ سفید، نشان از تعهد دولت به خالقان محتوا دارد. ما یکی از اولویت‌های خود را کار با خالقان دیجیتال تعیین کردیم و مشتاقیم با این افراد درباره‌ی چگونگی تأثیر این حوزه بر زندگی افراد و چگونگی کمک به آنها با تصمیم‌گیری‌های سیاسی، تعامل کنیم.»

دفتر استراتژی دیجیتال کاخ سفید یک نهاد جدا از کارزار انتخاباتی بایدن محسوب می‌شود که اکنون در معرض خطر قرار دارد و با در نظر گرفتن قدرت اجتماعی تولیدکنندگان محتوای آنلاین، حتی کسانی را برای مدیریت میم‌ها استخدام کرده است. این کنفرانس حدود سه ماه قبل از روز انتخابات برگزار خواهد شد و شامل بحث‌های اصلی و جلسات کوچک‌تر خواهد بود.

در سال ۲۰۲۱، زمانی که واکسن‌های کرونا عرضه شدند، دولت بایدن با اینفلوئنسر‌ها همکاری کرد تا مردم را به واکسیناسیون تشویق کند.

طبق تحقیقات نیمی از بزرگسالان حداقل گاهی اخبار خود را از شبکه‌های اجتماعی دریافت می‌کنند و تلاش‌های تبلیغاتی نامزدان انتخابات در این زمینه منطقی به نظر می‌رسد. جو بایدن با وجود تلاش برای مسدود کردن تیک‌تاک در آمریکا، کارزار انتخاباتی خود را در این پلتفرم راه‌اندازی کرده است. / خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار