وزیر کشور: اتباع غیرمجاز فرصت‌های شغلی بسیاری را از ما گرفته‌اند/ گریزی جز طرد این اتباع نیست آیت‌الله جوادی آملی: دشمن ما تنها آمریکا و امثال او نیستند/ ما مردم ایران، مردمی بزرگ و بزرگ زاده‌ایم سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک

چه تعداد از مسئولین مکلف به ارائه دارایی های خود هستند؟

سخنگوی هیات رئیسه مجلس در گفتگویی به تشریح ابعاد و دامنه سامانه ثبت اموال مسئولین پرداخته و از الزام ۲۵۰ هزار مسئول جهت ثبت اموالشان در این سامانه سخن به میان آورده است.‎
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ اسدالله عباسی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی در رابطه با طرح ثبت اموال و دارایی مسئولین در سامانه طراحی شده در این باره، اظهار داشت: برای شفاف‌سازی اموال و دارایی، قبلاً صراحت قانون اساسی در این خصوص فقط مقام معظم رهبری، رئیس‌جمهور،‌ معاون رئیس‌جمهور و وزرا بوده است اما اکنون شامل حال استانداران، معاونین وزرا و نمایندگان مجلس هم می‌شود.

 

عباسی اعلام کرد: با توجه به اینکه قانون در این خصوص سطح بیشتری از مسئولان را برای شفاف‌سازی اموال و دارایی‌هایشان شامل شده است باید نزدیک به 250 هزار مسئول باید اموال و دارایی‌هایشان را روشن و شفاف اعلام کنند.

 

در اجرای قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، مصوب 9 آبان ماه 94 مجمع تشخیص مصلحت نظام و به منظور افزایش اعتماد عمومی مردم به مسئولان جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء سلامت اداری، آیین نامه اجرایی قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران، در تاریخ 10 دی ماه 94 برای اجرا ابلاغ شد.

 

راه اندازی سامانه ثبت و ضبط دارایی‌های مسئولان اول بار و با حضور آیت الله رئیسی در جایگاه ریاست قوه قضائیه مطرح گردید. اردیبهشت امسال بود که معاون فناوری اطلاعات قوه قضائیه از دستور رئیس قوه قضائیه برای راه‌اندازی سامانه ثبت و ضبط اموال مسئولان کشور خبر داد و گفت: آئین‌نامه این سامانه به‌زودی ابلاغ می‌شود.

 

در انتهای خرداد ماه غلامحسین اسماعیلی در چهارمین نشست خبری خود گفت: بر اساس وعده‌ای که داده بودیم، آئین‌نامه مربوط به قانون رسیدگی به دارایی مقامات و مسئولان و کارگزاران نظام جمهوری اسلامی، تصویب شد. تصویب آن با تأخیر مواجه شده بود اما رئیس قوه قضائیه اعلام کرد "وظیفه ما اجرای همه قوانین است و معطل ماندن هیچ قانونی را نمی‌پذیریم".

 

سخنگوی قوه قضائیه در آن نشست خبری گفته بود:‌ در این آئین‌نامه دو گروه مسئولان را شامل رئیس جمهور و وزرا و برخی مقامات ارشد اصل 142 را مدنظر قرار گرفته که در آغاز و پایان دوره مسئولیت باید اموال خود را اعلام کنند تا قوه قضائیه بررسی کند. گروه دوم خیل عظیمی از مسئولان در رده‌های مختلف مانند استانداران، فرمانداران، نمایندگان مجلس، تمام مقامات قضایی و... هستند که باید اموال خود، همسر و فرزندان‌شان را در آغاز مسئولیت به سامانه پیش‌بینی‌شده اعلام کنند و هدف آن برای صیانت از مسئولان است و مچ‌گیری نیست.

ارسال نظر
آخرین اخبار