عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم

تاکید آیت الله رئیسی برای مبارزه با فساد در مجلس یازدهم

منتخب مردم زاهدان در مجلس یازدهم نشست چند روز گذشته برخی از منتخب این دوره از مجلس با آیت الله رئیسی، رئیس قوه قضائیه را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 01
کد خبر: ۴۱۷۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، فداحسین مالکى منتخب مردم زاهدان در مجلس یازدهم از برگزارى جلسه اى با آیت الله رئیسى، رئیس قوه قضاییه خبر داد و گفت: در چند روز گذشته جمعی از منتخبان مجلس که سابقه قضایی دارند، میهمان رئیس قوه قضائیه بودند.

 

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه این نشست را جلسه ی خانوادگی قوه قضاییه قلمداد کرد، ادامه داد: قطعا اینگونه جلسات در شرایط کنونی فرصت ویژه ای را برای مقابله با فساد و رانت خواری در کشور فراهم می آورد.

 

منتخب مردم زاهدان در مجلس با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه در این نشست به لزوم عزم جدی مجلس آینده برای مبارزه با فساد افسار گسیخته اشاره و بر اهمیت برخورد با دانه درشت ها تأکید کرد، اضافه کرد: چرا که این مهم علاوه بر صیانت از حقوق مردم، افزایش اعتماد عمومی به نظام مقدس جمهوری اسلامی را نیز به دنبال خواهد داشت.

 

مالکی با اعلام اینکه رئیس قوه قضائیه درباره شعار سال"جهش تولید" نیز خواستار اقدام جدی مجلس یازدهم و دولت برای ساماندهی مسئله مبارزه با قاچاق و حمایت همه جانبه از تولید ملی شد، اظهار داشت: آیت الله رئیسی عنوان کرد دستگاه قضایی کشور، تمامی تمهیدات لازم جهت تسهیل رسیدگی قضایی مرتبط با این حوزه را اندیشیده و به کار بسته است. ‎

 

وی با بیان اینکه رئیس قوه قضائیه برای پیشبرد هرچه بهتر سیاستهای نظام در مناطق مرزی ومحروم کشور بر اهمیت ارتباط تنگاتنگ مجلس آینده و قوه قضائیه تاکید داشتند، عنوان کرد: آیت الله رئیسی همچنین موافقت کردند، نمایندگانی که از مدیران قوه قضاییه بوده و اکنون به عنوان منتخبین مردم وارد مجلس شده اند می توانند جهت سهولت در امورات در جلسات شورای قضایی استانهایشان شرکت کنند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر