امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی

رئیسی در جلسات پیرامون FATF حضور نداشته است

سخنگوی دستگاه قضا ادعای جهانگیری و واعظی مبنی بر تایید شدن FATF در جلسه سران قوا را تکذیب کرده و اظهارداشته است که آیت الله رئیسی در هیچ جلسه ای پیرامون FATF حضور نداشته اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ جنجال بر سر تصویب FATF و CFT ، میان دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام در حالی ادامه دارد گه پای قوه قضائیه نیز به مسئله کشیده شده است. اسحاق جهانگیری روز گذشته و در جلسه هم‌اندیشی با علما و روحانیون که در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، با اشاره به ارایه لایحه شفافیت از سوی دولت به مجلس گفت: خوب است مردم در جریان همه امور از جمله مذاکرات درون دولت،‌ مجلس،‌ شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار گیرند و مطلع شوند. با توجه به تصویب لوایح FATF و CFT در جلسه سران قوا و تأیید مقام معظم رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام هر چه سریع‌تر این لوایح را تصویب کند.

 

این اظهارات با تکذیبیه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام همراه بود. روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهارات اسحاق جهانگیری مبنی بر نظر موافق مقام معظم رهبری در خصوص لوایح fatf و cft را رد کرد.

 

بلافاصله پس از موضع مجمع تشخیص، سخنگوی دستگاه قضا نیز به میدان آمده و در این زمینه اظهار نظر نمود. غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخلاف ادعا‌های مطروحه، از زمان انتصاب آیت‌الله رئیسی به عنوان رئیس قوه قضائیه و حضور ایشان در جلسه سران قوا، هیچ‌گونه بحثی پیرامون FATF مطرح نگردیده است و ادعای تصویب این موضوع در جلسه سران قوا، در این دوره نادرست است.

 

با این حال فشار دولتی ها جهت تصویب لوایح فوق ادامه یافت. رئیس جمهور صبح امروز و در جلسه هیات دولت در این باره اظهار داشت: «افتخار ما این است که با تروریست‌ها و فساد می‌جنگیم و مقابله می‌کنیم، لذا نباید اجازه دهیم که در سیستم بانکی‌مان اتهام پولشویی به ما بچسبد و این به زیان کشور است، البته در خصوص FATF که برخی به آن حساسیت دارند سخنی نمی‌گویم، اما چرا یک عده در مقابل ۴ لایحه‌ای که در دولت و مجلس به تصویب رسیده، مانع‌تراشی می‌کنند و جلوی دولت و مجلس ایستاده‌اند؛ اینگونه اقدامات به نفع کشور نیست.»

 

بلافاصله پس از اظهارات رئیس جمهور و پایان جلسه هیات دولت، واعظی به میان خبرنگاران آمده و اتهامات متعددی را به مخالفین این لوایح منسوب کرد. واعظی گفت: متاسفانه این لوایح بانکی و اقتصادی را سیاسی و جناحی کرده‌اند و کسانی که مخالفت می کنند باید مسئولیت مخالفت خود را بپذیرند.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار