نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نگرانی آمریکا از مداخله روسیه در جنگ اسرائیل و حزب الله

نگرانی آمریکا از مداخله روسیه در جنگ اسرائیل و حزب الله مقامات آمریکایی نگران هستند که حمله اسرائیل به حزب الله لبنان روسیه را به جنگ بکشاند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۳ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، نمایندگان وزارت دفاع و اطلاعات آمریکا نگران این هستند که تهاجم اسرائیل به مواضع حزب الله لبنان که تحت حمایت ایران است باعث تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه و تقویت همکاری نظامی تهران با مسکو شود.

 

به گزارش به میدل ایست آی MEE، نگرانی‌های مقامات فعلی و سابق آمریکایی در خصوص پیامد‌های "ثانویه" و "ثالثیه" حمله زمینی اسرائیل به حزب الله نشان می‌دهد روسیه در حال بررسی افزایش حمایت از "محور مقاومت" است.

 

یک مقام ارشد آمریکایی که خواست نامش فاش نشود، در گفتگو با MEE مدعی شد در یمن، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در حال بررسی ارائه موشک‌های بالستیک ضد کشتی به جنبش انصارالله است.

 

در ماه نوامبر، وال استریت ژورنال گزارش داد که گروه واگنر، یک سازمان شبه نظامی روسی، قصد دارد یک سامانه دفاع هوایی روسیه را در اختیار حزب الله لبنان قرار دهد.

 

ویلیام اشر، تحلیلگر ارشد سابق سیا در خاورمیانه، می‌گوید: «اگر اسرائیل به لبنان حمله کند، احتمالا روابط نظامی ایران با روسیه را برای کمک به حزب الله در دفاع از خود بیشتر خواهد کرد.»

 

پس از عملیات طوفان الاقصی این احتمال از سوی کارشناسان مطرح شد که ممکن است پس از ۱۷ سال بار دیگر نبرد جدیدی میان حزب الله و رژیم اسرائیل آغاز شود.

 

با افزایش زمزمه‌های رسانه‌ای-سیاسی در خصوص احتمال لشکرکشی و حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، گمانه‌زنی‌ها در خصوص میزان آمادگی مقاومت برای تجاوز زمینی یگان‌های زرهی اسرائیل و در عین وارد کردن ضربه متقابل به دشمن صهیونیستی تشدید شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار