احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

واشنگتن پست: اسرائیل ادوات نظامی را به مرز لبنان منتقل کرده است

شواهد حاکی از آن است که با وجود ادعای تل‌آویو درباره بررسی پیشنهاد آتش‌بس آمریکا، رژیم صهیونیستی در واقع ادوات نظامی خود را به مرز لبنان منتقل کرده و در تدارک آغاز جنگ زمینی است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۰۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 27
کد خبر: ۲۵۸۵۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه آمریکایی گزارش داد رژیم صهیونیستی ادوات نظامی خود را به مرز شمالی با لبنان منتقل کرده و برای جنگ با حزب‌الله آماده می‌شود.

به گزارش واشنگتن‌پست، خودرو‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله تانک‌ها و جیپ‌های نظامی در روز پنجشنبه در بزرگراه‌های اراضی اشغالی در حالی رویت شدند که به سوی مرز شمالی در حرکت بودند.

یک نظامی صهیونیست که سابقه جنگ در غزه را دارد، به واشنگتن‌پست گفت نظامیان صهیونیست در حال تطبیق دادن خود با وضعیت جغرافیایی مرز‌های شمالی هستند. او گفت: «این جنگ، جنگی متفاوت است.»

این سرباز صهیونیست گفت ارتش رژیم صهیونیستی خود را برای جنگ با حزب‌الله آماده کرده است، گرچه هنوز نمی‌داند این جنگ روی خواهد داد یا خیر.

در هفته جاری صهیونیست‌ها حملات خود به خاک لبنان را تشدید کرده و عمق حملات را افزایش داده‌اند که به شهادت بیش از ۶۰۰ لبنانی منجر شده است. حزب‌الله لبنان نیز صد‌ها موشک و راکت از انبار‌های تسلیحاتی خود را به سوی مواضع رژیم صهیونیستی به‌ویژه در حیفا روانه کرده و رفته‌رفته عمق حملات خود به اراضی اشغالی را افزایش می‌دهد.

جامعه جهانی که شاهد تنش‌های شدید ناشی از جنگ غزه بوده، نگرانی شدید خود را نسبت به وقوع جنگی دیگر میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان ابراز کرده است. ایالات متحده نیز طرحی پیشنهادی برای آتش‌بس میان حزب‌الله و رژیم اشغالگر به تل‌آویو ارائه کرده، اما گزارش‌ها حاکی از آن است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بقای خود در قدرت را به تداوم وضعیت جنگی گره زده و می‌خواهد این جنگ را آغاز کند.

با این حال، پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه نتانیاهو به طرح پیشنهادی آمریکا پاسخی نداده و تمایلی به بررسی آن ندارد، نخست‌وزیر رژیم اشغالگر در بیانیه‌ای مدعی شد که تیم‌هایی را در اراضی اشغالی مامور کرده تا طرح پیشنهادی آمریکا بررسی کنند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر