پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

عمران خان وارد تهران شد

عمران خان وارد تهران شد نخست وزیر پاکستان که در طول هفته ی اخیر در پی میانجیگیری میان تهران و ریاض برآمده بود،‌دقایقی پیش وارد تهران شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ عمران خان نخست وزیر پاکستان که از زمان برگزاری نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد تا به امروز همواره در پی برقراری گفتگو و وضع آشتی میان تهران و ریاض برآمده است، دقایقی پیش وارد تهران شد.وی قرار است درخصوص روابط دوجانبه، تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی ایران رایزنی کند.

 

در این سفر نخست وزیر پاکستان با رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس جمهور کشورمان دیدار خواهد داشت. علاوه بر آن قرار است طرفین پس از دیدار دوجانبه، در نشست خبری شرکت کنند.

 

سفر عمران خان به تهران دومین سفر وی به جمهوری اسلامی ایران در سال جاری است؛ وزارت امور خارجه پاکستان با انتشار بیانیه ای هدف از سفر عمران‌خان به ایران را بخشی از ابتکار عمل برای ارتقای صلح و امنیت در منطقه اعلام کرده است.

 

در این سفر شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه و سید ذوالفقار بخاری دستیار ویژه نخست وزیر پاکستان در امور پاکستانی‌های خارج از کشور در این سفر عمران‌خان را همراهی می‌کنند.

 

گفته شده قرار است نخست وزیر پاکستان در جریان سفر کوتاه چندساعته خود به تهران ابتکارات خود در خصوص کاهش تنش‌های بین ایران و عربستان و حتی تهران و واشنگتن را مطرح کند.

 

همچنین قرار است طرفین در حاشیه این نشست پیرامون مسائلی چون کشمیر، دستاورد دو کشور در مذاکرات با طالبان و موضوع متفاوت دو کشور در قبال اتفاقات اخیر دو کشور نسبت به سوریه به بحث و گفتگو بپردازند.

 

روزنامه‌های اردو زبان پاکستانی چاپ امروز این کشور نیز با پوشش خبر سفر روز یکشنبه عمران‌خان به تهران، احتمال حل روابط تیره بین دو کشور عربستان سعودی و ایران را توسط عمران‌خان بسیار بالا ارزیابی کردند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار