مسکو: فشار حداکثری، راه‌حل پرونده هسته‌ای ایران نیست نامه ایران به گروسی در پی تهدیدات آمریکا علیه برنامه صلح آمیز هسته‌ای موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران

احتمال بسته شدن بیمارستان‌های غزه تا ۴۸ ساعت آینده

وزارت بهداشت غزه می‌گوید که ذخیره سوخت تقریبا تمام شده و ممکن است تا دو روز دیگر بخش‌های بهداشتی سراسر نوار غزه از کار بیفتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که به دلیل کمبود سوخت مورد نیاز برای ژنراتورها، ممکن است ظرف ۴۸ ساعت آینده بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی و ایستگاه‌های اکسیژن‌رسانی غزه از کار بیفتند.

مقامات این وزارتخانه می‌گویند ذخیره سوخت تقریبا تمام شده و این اتفاق در حالی افتاده است که وزارت بهداشت تلاش کرده بود با به حداقل رساندن مصرف سوخت، ذخایر آن را تا جای ممکن حفظ کند. وزارت بهداشت غزه در انتها از سازمان ملل و سازمان‌های بشردوستانه درخواست کرد برای تامین سوخت بیمارستان‌ها به سرعت مداخله کنند.

پیش از این و در روز جمعه، «حسام ابوصفیه» مدیر بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه گفته بود که این بیمارستان به دلیل کمبود سوخت مورد نیاز برای ژنراتور‌های برق فعالیتش را متوقف خواهد کرد.

رژیم صهیونیستی از ورود سوخت، غذا و دارو به غزه جلوگیری می‌کند. افزون بر این، محاصره شدید غزه شامل ممنوعیت ورود ونتیلاتور، سیلندر اکسیژن، داروی بیهوشی، سیستم تصفیه آب، دستگاه اشعه ایکس و حتی عصا نیز می‌شود.

اسامه حمدان، یکی از مقامات ارشد حماس شب گذشته وضعیت ایجاد شده به دلیل محاصره را «وخیم» توصیف کرد و گفت که بر اساس نیاز فعلی مردم، روزانه دست کم ۵۰۰ کامیون کمک‌رسانی باید وارد غزه شود. / اسپوتنیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار