جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی شیوه ابتکاری حماس در تحویل اجساد ۴ اسراییلی + تصاویر

روز ۱۵۱ طوفان‌الاقصی/ تکرار جنایت حمله به فلسطینی‌های منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه

تداوم بمباران بخش های مختلف نوار غزه و تکرار جنایت هدف قرار گرفتن فلسطینی های منتظر دریافت کمک های بشردوستانه از جدیدترین اخبار مربوط به فلسطین است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 05
کد خبر: ۲۳۱۲۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که حمله‌های هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه همچنان ادامه دارد جنایت هدف قرار گرفتن صفوف انتظار فلسطینی‌ها برای دریافت کمک‌های بشردوستانه بازهم تکرار شد.

 

بمباران بخش‌های مختلف نوار غزه

خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی بخش‌های مختلف شهر خان یونس را واقع در جنوب نوار غزه بمباران کردند.

 

این جنگنده‌ها خانه‌های مسکونی را واقع در بیت لاهیا در شمال نوار غزه نیز بمباران کردند.

 

گزارش‌های رسانه‌ای حاکی از آن است که حمله‌های هوایی ارتش رژیم صهیونیستی خیابان الهوجا را واقع در اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه دربرگرفته است.

 

در جریان این حمله‌های هوایی تعدادی از شهروندان فلسطینی به شهادت رسیده و تعدادی نیز به شدت زخمی شده اند. در همین راستا توپخانه رژیم صهیونیستی نیز منطقه بیت حانون را واقع در شمال نوار غزه هدف قرار داد. این حمله‌های توپخانه ای رژیم صهیونیستی بخش‌های شرقی منطقه خزاعه را واقع در شرق خان یونس هدف قرار داد.

 

تکرار جنایت صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌های منتظر دریافت کمک

از سوی دیگر ارتش رژیم صهیونیستی بار دیگر جنایت خود را علیه شهروندان فلسطینی حین تلاش برای دریافت کمک‌های بشردوستانه تکرار کرد.

 

شبکه الجزیره گزارش داد که نظامیان صهیونیست به سمت فلسطینی‌هایی که تلاش می‌کردند خود را به کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه در مرکز شهر غزه برسانند تیراندازی کردند.

 

خبرنگار الجزیره تصریح کرد که تعداد زیادی از فلسطینی‌ها تلاش می‌کردند خود را به کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه نزدیک میدان الکویت در مرکز شهر غزه برسانند.

 

این در حالی است که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی با استقرار در این منطقه به سمت فلسطینی‌ها شلیک کردند.

 

پیش از این نیز نظامیان صهیونیست به صورت وحشیانه ای صفوف انتظار فلسطینی‌ها را برای دریافت کمک‌های بشردوستانه در نوار غزه گلوله باران کرده بودند.

 

نحوه کمک رسانی به فلسطینی‌ها توهین آمیز است

این در حالی است که سخنگوی نهاد دفاع شهری نوار غزه تاکید کرد: نحوه رساندن کمک‌های بشردوستانه که تعداد آن نیز بسیار کم است به دست شهروندان فلسطینی توهین آمیز و ذلت بار است.

 

وی در ادامه افزود: جنایت صهیونیست‌ها علیه فلسطینی‌های منتظر دریافت کمک‌های بشردوستانه هر بار با ورود این کامیون‌ها به نوار غزه تکرار می‌شود.

 

این مسؤول فلسطینی تصریح کرد: این حمله‌های اشغالگران صهیونیست علیه فلسطینی‌های مظلوم به صورت تعمدی و با هدف ایجاد جو متشنج صورت می‌گیرد./ /مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر