وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

پیش بینی قیمت دلار ۱۱ تیر ۱۴۰۳

​قیمت دلار در دومین روز هفته با افزایش پلکانی، در سقف کانال اول کریدور ششم معامله شد. روند افزایشی این اسکناس مقاومت کوتاه‌‌مدت را شکسته است. کارشناسان اقتصادی کانال سوم از کریدور ششم را مقاومت بعدی اسکناس دلار می‌دانند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۶ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ۷۰۰ تومانی در روند افزایشی بازگشایی شد و با کانال دوم از کریدور ششم فقط ۵۰ تومان فاصله داشت. در حالی که معامله‌گران معتقدند دلار پشت سنگر انتخابات پنهان شده و رشد تقاضا را صعودی می‌دانند، اما پیش‌ بینی کارشناسان اقتصادی برای هفته دوم تیر ثبات نسبی و حتی برگشت به کریدور پنجم بود؛ این در حالی است که افزایش دو روز ابتدایی هفته، دلار را از کریدور پنجم دور کرده است.

 
به نظر می‌رسد موضوع برگزاری انتخابات و کشیده شدن به دور دوم، برای بازارهای مالی همچنان نقش بازدارنده دارد؛ زیرا به اعتقاد کارشناسان اقتصادی رشد تقاضا در تابستان صعودی است و با در نظر گرفتن این موضوع، روند رشد ارزش در قیمت دلار چندان چشمگیر نبوده است.

 
برخی معامله‌گران با استناد به روند رفت و برگشتی قیمت دلار در سال گذشته، می‌گویند دلار بار دیگر و بعد از تعیین تکلیف انتخابات به پله‌های پایانی کریدور پنجم برمی‌گردد. آنها معتقدند الگوی فعلی قیمت‌ دلار مشابه سال گذشته است که در منطقه ۴۸ و ۴۹ هزار تومانی نوسان داشت.

 
قیمت درهم روز یکشنبه روی رقم ۱۶ هزار و ۹۶۰ تومانی ایستاد و نسبت به روز گذشته ۲۰۰ تومان رشد کرد. قیمت تتر روز یکشنبه روی رقم ۶۲ هزار تومانی ایستاد و رشد ۷۰۰ تومانی داشت.

 پوند انگلیس با رشد هزار و ۴۰۰  تومانی روی قیمت ۷۸ هزار و ۷۶۰ تومانی معامله شد و یورو نیز با افزایش هزار و ۱۰۰ تومانی روی رقم ۶۶ هزار و ۷۳۰ تومانی ایستاد. گفتنی است اسکناس دلار روز یکشنبه با رقم ۴۶ هزار و ۱۶۷ تومان و حواله دلار نیز با رقم ۴۳ هزار و ۱۰۶ تومانی عرضه و ۱۰۰ تومان گران شد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار