اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل

نشست شورای نگهبان برای بررسی مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بارزگانی

نشست شورای نگهبان برای بررسی مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بارزگانی کدخدایی گفت: هنوز اعضای شورای نگهبان نسبت به مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بازرگانی به جمع‌بندی نرسیده‌اند که در جلساتی که طی روزهای آتی خواهیم داشت، نظر نهایی خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی شورای نگهبان از نشست فوق‌العاده این شورا برای بررسی مصوبه مجلس درباره تشکیل وزارت بازرگانی خبر داد.

 

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان از نشست این شورا برای بررسی مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بارزگانی و خدمات تجاری خبر داد و گفت: شب گذشته(شنبه، 20 مهر) جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور تمامی اعضای شورای نگهبان برای بررسی مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بازرگانی برگزار شد که در این نشست بخشی از مواد این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

 

وی افزود: هنوز اعضای شورای نگهبان نسبت به مصوبه مجلس پیرامون تشکیل وزارت بازرگانی به جمع‌بندی نرسیده‌اند که در جلساتی که طی روزهای آتی خواهیم داشت، نظر نهایی خود را به مجلس شورای اسلامی اعلام می‌کنیم.

 

سخنگوی شورای نگهبان در پایان خاطرنشان کرد: شورای نگهبان در هفته گذشته در نامه‌ای به مجلس خواستار مهلت 10 روزه‌ای برای بررسی طرح تشکیل وزارت بازرگانی شد که این مهلت تا پایان این هفته تمام می‌شود و نظر نهایی خود را درباره این طرح به مجلس اعلام خواهیم کرد.

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی سوم مهر امسال، از مجموع 222 نماینده حاضر، با 132 رأی موافق، 78 رأی مخالف و 8 رای ممتنع با تشکیل وزارت "تجارت و خدمات بازرگانی" و انتزاع وظایف این حوزه از وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت کردند.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار