سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

واکنش وزارت بهداشت به اظهارات پزشکیان درباره اخراج دانشجویان تبریز

وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای سخنان مسعود پزشکیان را تکذیب و اعلام کرد: بر خلاف اظهارنظر یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در این دولت، هیچ دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به هیچ دلیلی اخراج نشده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه‌ای سخنان مسعود پزشکیان را تکذیب و اعلام کرد: بر خلاف اظهار نظر یکی از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، در این دولت، هیچ دانشجویی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز به هیچ دلیلی اخراج نشده است.

 

براساس این اطلاعیه، تعداد اندکی از دانشجویان به علت ادامه تخلفات متعدد و رفتارهای خلاف مقررات، بعد از چند بار بخشش و عفو، توسط شورای انضباطی یک الی چهار نیمسال معلق شده‌اند.

 

در طی این سال‌ها، مدارا، رأفت و گفت و شنود با این دانشجویان همواره مد نظر مسئولان دانشگاه مربوطه بوده است.

 

جالب است بر خلاف ادعای صورت گرفته، در سال 1401 چند دانشجوی علوم پزشکی که به دلیل اقدامات قانون‌شکنانه دستگیر شده بودند، بلافاصله‌ با ضمانت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی تبریز آزاد می‌شوند.

 

متأسفانه تا زمانی که اعمال قانون انضباطی نشدند به دلیل احساس پشتیبانی از حامیان، تحریک‌کنندگان و سوء استفاده‌گران سیاسی، دست از رفتارهای ساختارشکنانه خود برنداشتند.

 

به گزارش تسنیم، مسعود پزشکیان روز گذشته در مناظرات انتخابات ریاست جمهوری مدعی شده بود:‌ در دانشگاه تبریز ما بارها پرسیدم چرا این بچه‌ها را اخراج کردید؟ وقتی بچه‌ها را مسموم می‌کردند بعضی گفتند چرا اینطور می‌کنید اینها گرفتند و برخی را اخراج کردند!/ تسنیم

ارسال نظر