نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

هشدار سازمان ملل درباره خطر بمب‌های منفجر نشده در غزه

سازمان ملل می‌گوید غزه مملو از بمب‌های منفجر نشده‌ای است که کودکان را در معرض خطر قرار می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۷۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه OCHA در آخرین به روز رسانی خود اعلام کرد کودکان فلسطینی در اثر بمب‌های منفجر نشده پراکنده در سراسر نوار غزه با مرگ و جراحات جدی مواجه هستند.

 

دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه گفت که در جدیدترین حادثه در ۲۹ ژوئن، گزارش شده است یک دختر ۹ ساله بر اثر انفجار یک بمب منفجر نشده در جنوب خان یونس شهید و سه نفر دیگر زخمی شدند. دفتر سازمان ملل متحد برای هماهنگی امور بشردوستانه افزود که هشت کودک دیگر در دو حادثه اخیر مربوط به بمب‌های منفجر نشده زخمی شده اند.

 

بر اساس گزارش سرویس مین گذاری سازمان ملل متحد (UNMAS)، حداقل ۱۰ درصد مهمات به طور بالقوه عمل نمی‌کند، به این معنی که بسیاری از صد‌ها هزار تن زباله جنگی در غزه حاوی مواد منفجره است.

 

دفتر رسانه‌های دولتی در غزه تخمین زده است که حداقل ۷۵۰۰۰ تن مواد منفجره از ماه اکتبر به غزه پرتاب شده است.

 

این خبر در حالی منتشر می‌شود که تنها یک ماه پس از جنگ علیه نوار غزه، دیده بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه اعلام کرد اسرائیل معادل ۲ بمب هسته‌ای مواد منفجره بر سر مردم غزه ریخته است. همان زمان نیز رژیم صهیونیستی به ریختن هزار بمب بر سر مردم فلسطین در نوار غزه از آغاز تجاوز به این منطقه اذعان کرد.

 

پیشتر، نشریه دانمارکی انفورماسیون هزاران بمب و موشک عمل نکرده را خطر بزرگ و چالش جدی برای ساکنان نوار غزه دانست و نسبت به پیامد‌های ناگوار آن هشدار داد./ گاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار