جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

انتقاد لوکانشکو از تنش‌زایی ناتو با تامین تسلیحاتی اوکراین

انتقاد لوکانشکو از تنش‌زایی ناتو با تامین تسلیحاتی اوکراین رئیس‌جمهور بلاروس با تأکید بر اینکه غرب تمایلی به پایان جنگ اوکراین ندارد اعلام کرد ناتو برای تأمین نیروی نظامی ارتش اوکراین، به‌دنبال تشدید تنش‌هاست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 03
کد خبر: ۲۴۸۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس اعلام کرد که «ما وارد هیچ جنگی نخواهیم شد.»

 

وی دراین‌باره گفت که ناتو خواهان پایان جنگ در اوکراین نیست و به جای آن به دنبال این است که بلاروس را نیز وارد این جنگ کند.

 

لوکاشنکو با بیان اینکه درگیریهای مرزی نه به نفع اوکراین است و نه به نفع بلاروس افزود «من می‌توانم تضمین دهم دهم که هیچ درگیری در مرز با اوکراین را تحمل نخواهیم کرد.

 

رئیس‌جمهور بلاروس با اشاره به تحولات جنگ اوکراین گفت: غرب به جای گفت‌وگو، خواهان تشدید تنش است. پول‌های زیادی به جنگ اوکراین تزریق شده است. من کاملا مطمئن هستم که غرب، اول از همه آمریکا، تمایلی به ترک اوکراین ندارند. اوکراین سنگر خوبی است، چه کسی خواهان عقب‌نشینی از این سنگر است؟ اما مسئله این است که افراد زیادی برای جنگنیدن وجود ندارند، بنابراین برای اعزام نیروهای ناتو، تشدید تشن‌ها نیاز است. /مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار