هر نامزد می‌تواند یک نماینده در شعب أخذ رأی داشته باشد-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

هر نامزد می‌تواند یک نماینده در شعب أخذ رأی داشته باشد

ستاد انتخابات کشور اعلام کرد، هر نامزد می‌تواند یک نفر نماینده به عنوان ناظر در هیات‌های اجرایی شهرستان، بخش و شعب اخذ رای «ثابت و سیار» داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۴ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 04
کد خبر: ۲۴۸۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره 4 خود اعلام کرد، هر نامزد می‌تواند یک نفر نماینده به عنوان ناظر در هیات‌های اجرایی شهرستان، بخش و شعب اخذ رای «ثابت و سیار» داشته باشد.

 

متن این اطلاعیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

 به آگاهی مردم شریف ایران اسلامی، نامزدهای مرحله دوم انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری و مسئولان ستادهای تبلیغاتی کشوری، استانی و شهرستانی آنها می رساند، به استناد قانون حضور نمایندگان نامزدهای ریاست جمهوری در شعب اخذ رأی «مصوب 30/5/1379» ، در روز جمعه مورخ 15/04/1403 هر نامزد می تواند یک نفر نماینده به عنوان ناظر در هیات های اجرایی شهرستان، بخش و شعب اخذ رای«ثابت و سیار» داشته باشد. این نمایندگان توسط نامزد مربوطه یا نماینده ایشان در شهرستان از میان افراد داوطلب معرفی می شوند و می توانند تا پایان اخذ رأی و شمارش و تنظیم صورتجلسات بدون دخالت در امور اجرایی و نظارت در محل های مذکور حضور داشته باشند و ممانعت از حضور آنها تحت هر عنوانی ممنوع بوده و جرم محسوب می شود. یادآور می گردد، پرسنل نیروهای نظامی ، انتظامی و اطلاعاتی نمی توانند از طرف هیچ نامزدی ، نمایندگی یا نظارت داشته باشند .

 

همچنین به منظور شفافیت هر چه بیشتر فرایند انتخابات، ستاد انتخابات کشور میزبان نمایندگان ستاد مرکزی نامزدهای مرحله دوم در روز اخذ رأی می باشد.

 

ستاد انتخابات کشور/ تسنیم

ارسال نظر