جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند

رئیس‌جمهور منتخب فرصت خدمتگزاری به ملت را مغتنم بشمارد ‌

جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از حماسه عظیم مشارکت مردم ایران در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری تقدیر و تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۱۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 06
کد خبر: ۲۴۸۴۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  جبهه پایداری انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای از حماسه عظیم مشارکت مردم ایران در مرحله دوم چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری تقدیر و تشکر کرد. 

 

در این بیانیه آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم 

ٱلَّذِینَ إِن مَّكَّنَّـٰهُمۡ فِی ٱلۡأَرۡضِ أَقَامُواْ ٱلصَّلَوٰةَ وَءَاتَوُاْ ٱلزَّكَوٰةَ وَأَمَرُواْ بِٱلۡمَعۡرُوفِ وَنَهَوۡاْ عَنِ ٱلۡمُنكَرِۗ وَلِلَّهِ عَٰقِبَةُ ٱلۡأُمُورِ ( آیه 41 سوره حج )

 

پشتوانه اصلی و عامل قدرت برای هر کشور و انقلابی سرمایه انسانی آن است و انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام راحل و به پشتوانه این سرمایه توانست در سال 57 معادلات جهان را به‌هم بریزد و طرحی نو دراندازد و استقلال و آزادی را به منصه ظهور رساند.

 

 در همین راستا انتخابات که یکی از مظاهر مردم سالاری دینی و از عوامل پیشرفت و تقویت امنیت ملی است تنها و تنها به پشتوانه حضور گسترده مردم متبلور می‌گردد.

 

در این موقف عظیم و حساس چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری، مردم شریف و بصیر حماسه خود را در مرحله اول تکمیل نمود و موجب شکل‌گیری مشارکتی گسترده در مرحله دوم  شد همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز مشارکت گسترده مردم را بعنوان مهم‌ترین اولویت این انتخابات بیان فرموده بودند.

 

این حماسه عظیم به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب اسلامی تکمیل کننده تشییع میلیونی و بی سابقه سیدالشهدای خدمت شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی و دیگر شهدای پرواز اردیبهشت بود که موجب خرسندی همه ملت عزیز ایران بخصوص رهبر معظم انقلاب و خانواده شهدا و ایثارگران گردید.

 

جبهه پایداری انقلاب اسلامی این حماسه عظیم مردم ایران را به رهبری معظم انقلاب و خانواده های شهدا و مجاهدان و جبهه انقلاب و رئیس جمهور منتخب تبریک عرض نموده و توصیه می‌کند رئیس جمهور منتخب با گزینش همکارانی کاملا معتقد به مبانی انقلاب و کارآمد و با ادامه دادن راه شهید جمهور، این لبیک مردم شریف را به شایستگی ارج نهاده و فرصت خدمتگزاری به ملت را مغتنم شمارد ‌و از هیچ کوششی جهت رفع مشکلات مردم و اعتلای ایران اسلامی کوتاهی ننماید.

و من الله التوفیق و علیه التکلان
جبهه پایداری انقلاب اسلامی/ تسنیم

ارسال نظر