ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد

«قیس سعید» پیروز انتخابات ریاست جمهوری تونس شد نتایج اولیه دور دوم انتخابات تونس حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» نامزد مستقل انتخابات ریاست جمهوری این کشور دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۰ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ نتایج اولیه و غیررسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس که از سوی مراکز نظرسنجی‌ صورت گرفته، حکایت از پیروزی قاطع «قیس سعید» دارد.

 

برآورد آژانس افکارسنجی «سیگما کانسای» نشان می‌دهد که قیس سعید نامزد مستقل انتخابات دور دوم انتخابات ریاست جمهوری تونس موفق شد 72.28 درصد از آراء را به دست آورد.

 

به گزارش شبکه خبری تی‌آر‌تی، نتایج غیر رسمی انتخابات دور دوم ریاست‌جمهوری تونس نشان می‌دهد که «نبیل القروی» حدود 27 درصد از آراء را از آن خود کرده است.

 

این در حالی است که تلویزیون دولتی تونس گزارش داد که قیس سعید با کسب 75 درصد آراء پیروز انتخابات ریاست جمهوری این کشور شده است.

 

کمیته عالی انتخابات تونس گفت که نتیجه رسمی دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، فردا دوشنبه اعلام خواهد شد.

 

دور دوم انتخابات ریاست‌جمهوری تونس برای رقابت دو نامزد به نام‌های «قیس سعید» و «نبیل القروی» روز یکشنبه برگزار شد. این دومین انتخابات ریاست‌جمهوری از زمان سرنگونی رژیم «بن علی» در سال ۲۰۱۱ محسوب می‌شود.

 

سعید که خود حقوقدان بازنشسته است، بر استقلال دستگاه قضایی و عدم دخالت احزاب در آن و ضرورت اجرای قانون برای همه تأکید کرد. در زمینه سیاست خارجی نیز سعید بر محوریت قضیه فلسطین تأکید کرد و گفت که عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی «خیانتی بزرگ» است.

 

القروی نیز پیشنهاد کرد که بندی در قانون اساسی در خصوص جرم بودن عادی‌سازی با رژیم صهیونیستی، درج شود. القروی که حزب وی «قلب تونس» در انتخابات پارلمانی اخیر پیروز شد و پس از حزب النهضه در مرتبه دوم قرار گرفته است، پیش از این گفته بود که حزب وی با النهضه برای تشکیل دولت ائتلاف تشکیل نخواهد داد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار