سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

آخرین زمان ثبت نام والدین جهت سرویس مدرسه در سامانه سپند

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: آخرین زمان ثبت نام والدین جهت سرویس مدرسه در سامانه سپند تا ۲۱ تیر ماه است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۸ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور از تمدید ثبت درخواست والدین دانش آموزان برای سرویس مدرسه سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد و اظهار داشت: بر اساس ماده ۲۷ آئین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی هیأت وزیران و به منظور برنامه‌ریزی و تأمین ناوگان مورد نیاز حمل و نقل دانش آموزی، والدین موظفند تا ابتدای تیرماه پس از اطلاع رسانی مدارس، اقدام به ثبت درخواست خود در سامانه سپند کنند.

 

وی افزود: بنا بر درخواست شهرداری‌ها و همچنین والدینی که نسبت به تغییر و جابجایی مدارس دانش آموزان موفق به ثبت نام در سامانه سپند نشده‌اند آخرین مهلت زمان ثبت درخواست جهت سرویس مدارس تا ۲۱ تیرماه سال جاری تمدید شد.

 

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور بیان داشت: ثبت نام در این سامانه به صورت الکترونیکی انجام می‌شود و والدین دانش آموزان می‌توانند با مراجعه به آدرس https://irtusepand.ir نسبت به ثبت نام و انتخاب سرویس مورد نظر خود اقدام کنند.

 

این مسئول ادامه داد: تاکنون بیش از ۳۹۰ هزار درخواست سرویس مدرسه توسط اولیا دانش آموزان در سامانه پایش ناوگان دانش آموزی (سپند) ثبت شده است.

 

ضامنی خاطر نشان کرد: استفاده از سامانه سپند برای ثبت نام سرویس مدارس الزامی است و رانندگان و پیمانکاران نیز موظف به ثبت نام در این سامانه و اخذ مجوزهای لازم از مراجع ذیصلاح است.

 

وی با بیان اینکه ثبت شرکت‌ها و پیمانکاران متقاضی حمل و نقل دانش آموزی در سامانه فعال شده است گفت: از ۲۵ خرداد تا کنون ثبت نام اشخاص حقیقی و حقوقی (شرکتها) در سامانه سپند انجام و ۷۲۰ شرکت درخواست که تائید آنها توسط شهرداری‌ها صورت می‌شود.

 

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور در پایان گفت: در سامانه سپند، همچنین اطلاعات مربوط به رانندگان، خودروها و مسیرهای سرویس مدارس به طور کامل ثبت و در دسترس والدین قرار می‌گیرد. همچنین به منظور افزایش سطح کیفیت و ایمنی این حوزه، امکان نظارت بر خط بر نحوه سرویس دهی ناوگان نیز در این سامانه فراهم شده است./ مهر

ارسال نظر