سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

شی جین‌پینگ: اوکراین و روسیه باید سلاح‌هایشان را زمین بگذارند

شی جین‌پینگ: اوکراین و روسیه باید سلاح‌هایشان را زمین بگذارند رئیس‌جمهور چین تأکید کرد که روسیه و اوکراین باید سلاح‌هایشان را زمین بگذارند و هر چه زودتر به دنبال راه‌حلی دیپلماتیک برای حل بحران جنگ باشند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در دیدار با «ویکتور اوربان» نخست‌وزیر مجارستاناعلام کرد اوکراین و روسیه باید سلاح‌هایشان را زمین بگذارند و برای حل مسائل‌شان به دنبال راه‌حل دیپلماتیک باشید.

 

شبکه «سی‌سی‌تی‌وی» چین به نقل از شی جین‌پینگ اعلام کرد: به نفع همه طرف‌هاست که تخاصم‌ها پایان یابد و هرچه سریعتر راه‌حلی دیپلماتیک پیدا کنند.

 

وی در ادامه افزود: در حال حاضر، رعایت سه اصل از اهمیت بالایی برخوردار است؛ جلوگیری از فراتر رفتن آتش از میدان نبدر، جلوگیری از تشدید تنش‌ها و جلوگیری از دامن‌زدن به درگیری‌ها.»

 

رئیس‌جمهور چین همچنین بر ضرورت «کمک به کاهش تنش در اسرع وقت» تاکید کرد.

 

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان در جریان دیدار با شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین از طرح صلح پکن درباره جنگ اوکراین حمایت کرد.

 

اوربان دراین‌باره گفت: مجارستانی‌ها ملتی صلح‌طلب هستند. از این رو، ما طرفدار صلح هستیم نه جنگ. درگیری نظامی در کشور همسایه یعنی اوکراین دو سال و نیم است که جریان دارد و در طول این مدت، مجارستان همواره زیر سایه جنگ بوده است.

 

وی تاکید کرد: بنابراین، اینکه چین خواستار صلح جهانی شده است، برای ما بسیار اهمیت درد. درباره جنگ جاری در مجاورت مجارستان نیز، ما از ابتکار صلح شما (چین) بسیار سپاسگزاریم.

 

اوربان در بدو ورود به پکن در شبکه «ایکس» نوشت: چین در مسیر برقراری شرایط صلح در جنگ روسیه و اوکرایتن، قدرتی حائز اهمیت محسوب می‌شود. به همین دلیل تنها دو ماه پس از سفر رسمی شی جین پینگ به بوداپست، برای دیدار با او به پکن آمده‌ام.

 

نخست وزیر مجارستان که کشور هم‌اکنون ریاست دوره‌ای شورای اتحادیه اروپا را برعهده دارد، پنجم جولای در سفر به مسکو با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار و درباره راه‌های حل و فصل دیپلماتیک جنگ اوکراین بحث و تبادل نظر کرد. او پیشتر یعنی دوم جولای، در سفر به کی‌یف با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین نیز ملاقات کرده بود. بوداپست بارها از پیشنهاد ۱۲ ماده‌ای چین برای برقراری صلح در اوکراین حمایت کرده است.

 

سفرهای اوربان در قامت رئیس شورای اروپا با هدف مذاکره به منظور برقراری صلح در اوکراین، با واکنش تند اتحادیه اروپا همراه بوده است. چارلز میشل، رئیس شورای اروپا در یکی از این واکنش‌ها هشدار داده بود که اوربان اختیاری برای مذاکره به نیابت از اتحادیه اروپا ندارد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار