پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

وزیر افراطی صهیونیست توقف جنگ را حماقت دانست

وزیر افراطی صهیونیست توقف جنگ را حماقت دانست با وجود از سر گرفتن مذاکرات میان رژیم صهیونیستی و حماس، وزرای کابینه صهیونیستی تاکید کردند در صورت توقف جنگ، کابینه را ترک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه گفت که توقف جنگ در حال حاضر و اجازه دادن به حماس برای بهبودی حماقت است که آنچه را که او دستاورد‌های جنگی  خواند که رژیم صهیونیستی با خون فراوان به دست آورد، نابود خواهد کرد.

 

براساس گزارش الجزیره، ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و بزالل اسموتریچ، تهدید می‌کنند که در صورتی که توافق شامل خروج اسرائیل از نوار غزه و اعلام پایان جنگ باشد، ائتلاف حاکم را ترک خواهند کرد که در این صورت کابینه صهیونیستی از هم می‌پاشد.

 

دفتر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی جمعه شب تأیید کرد که رئیس موساد که برای مذاکرات با گروه حماس به قطر رفت بود، پس از پایان مذاکره از دوحه برای گزارش به مقامات به اسرائیل بازگشته است.

 

دفتر نتانیاهو اعلام کرد که پس از نشست دوحه توافق شد که هیأت های مذاکره کننده هفته آینده مذاکرات را ادامه دهند. این دفتر مدعی شد که هنوز شکاف های زیادی میان طرف های مذاکره کننده وجود دارد.

 

در همین راستا، شبکه ۱۳ رژیم صهیونیستی به نقل از مقامات صهیونیستی گزارش داد که مذاکرات برای آزادی اسرا آسان نخواهد بود و شاید سه تا ۵ هفته طول بکشد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار