آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

جزئیات اخراج مجری شبکه آمریکایی پس از مصاحبه بایدن!

شبکه رادیویی آمریکایی یکی از مجریان این شبکه را به دلیل توافق با ستاد انتخاباتی رئیس جمهور این کشور بر سر پرسش‌های هماهنگ‌شده، اخراج کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه رادیویی WURD که مالکیت آن را فردی سیاهپوست بر عهده دارد، یکی از مجریان این شبکه را به دلیل توافق با ستاد انتخاباتی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا مبنی طرح پرسش‌های هماهنگ‌شده در برنامه زنده، اخراج کرد.

این شبکه رادیویی مستقر در پنسیلوانیا که تنها شبکه رادیویی با تمرکز بر مسائل سیاهپوستان در این ایالت محسوب می‌شود، بلافاصله پس از مناظره فاجعه‌بار بایدن با دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا، مصاحبه‌ای را با بایدن ضبط کرد. پس از ضبط این مصاحبه مشخص شد که آندره‌آ لافول سندرز، مجری برنامه «منبع» در مصاحبه تنها سوالاتی را پرسید که ستاد بایدن برای او طرح کرده بود!

سارا ام. لوماکس، مدیرعامل این شبکه در بیانیه‌ای با اشاره به اینکه «رادیو WURD بلندگوی بایدن یا سایر دولت‌ها نیست» اعلام کرد که با مجری مذکور طی توافقی دوطرفه قطع همکاری کرده است. در این بیانیه همچنین ادعا شده است که سندرز بدون آگاهی، مشورت یا همکاری با مدیریت این شبکه رادیویی با مصاحبه هماهنگ‌شده موافقت کرده است!

در بخش دیگری از این بیانیه می‌خوانیم: رسانه‌های جریان اصلی باید دلیل از دست دادن اعتماد بیشمار آمریکایی به ویژه سیاهپوستان را در خودشان جستجو کنند.

بایدن در این مصاحبه مدعی شد که مناظره بدش با ترامپ، سوابق خوبش به عنوان رئیس جمهور را پاک نمی‌کند. او همچنین گفت که به‌رغم فشار دموکرات‌ها، از نامزدی کناره‌گیری نخواهد کرد. / مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار