ثبت تردد ۶۰ هزار خودرو در آزادراه تهران ـ شمال / پیش‌بینی موج سنگین ترافیک در آخر هفته تالاب قره قشلاق چهاربرج بعد از ۱۵ سال جانی دوباره گرفت هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵

بازداشت یک زن به دلیل قطع کردن تلفن و اینترنت در جنوب پایتخت

بازداشت یک زن به دلیل قطع کردن تلفن و اینترنت در جنوب پایتخت فرماندهی انتظامی شهرستان ری از دستگیری زنی که با سرقت پست‌های مخابراتی موجب قطعی تلفن و اینترنت در محدوده امین آباد شده بود، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمد قاسم طرهانی درباره جزئیات این خبر گفت: به دنبال وقوع چند فقره سرقت کله پست‌های مخابراتی در محدوده امین آباد در هفته‌های اخیر که باعث اخلال در خطوط تلفن و اینترنت منطقه شده بود، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان احتمالی به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی کلانتری ۱۷۳ فرماندهی انتظامی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: ماموران کلانتری امین آباد با کار اطلاعاتی و تحقیقات میدانی متوجه شدند که متهم یا متهمان با استفاده از اره آهن‌بُر، باجه‌های مخابراتی را تخریب و کله پست‌های مخابراتی را سرقت کرده‌اند. در همین راستا نیز مأموران کلانتری امین آباد با بهره‌گیری از شیوه‌های کشف جرم و روش‌های علمی، در نهایت در شانزدهم تیر ماه امسال هویت و مخفیگاه متهم را که یک زن بود، شناسایی کردند.

وی گفت: بلافاصله با هماهنگی‌های قضائی روز گذشته تیمی از ماموران به مخفیگاه متهم در محدوده امین آباد رفته و در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه متهم را دستگیر و به مقر انتظامی منتقل کردند. متهم زنی حدودا ۳۵ ساله بود پس از انتقال به مقر انتظامی تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن به هفت فقره سرقت کله پست‌های مخابراتی در محدوده امین آباد اعتراف کرد.

طرهانی با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیر شده، گفت: این زن پس از تشکیل پرونده و پایان تحقیقات برای تکمیل پرونده و شناسایی سایر همدستان تحویل پلیس آگاهی شهرستان ری شد و پس از آن نیز برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا خواهد شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار