وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد بازداشت ۴ قرقبان و نگهبان جنگل‌های مازندران بخاطر تبانی با قاچاقچیان چوب عباس پالیزدار دستگیر شد ماجرای خودسوزی یک مرد در دادسرای عمومی کدام استان‌ها سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه ۱۱ و ۱۲ آذر تعطیل شد آغاز بارش‌های سنگین از فردا / هشدار سرمای شدید از چهارشنبه وضعیت اجرای طرح ترافیک تهران فردا سه‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا آخر هفته جزییات و مبلغ جریمه طرح آلودگی هوا جزئیات تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات تهران برای سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴  مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل شدند تعطیلی آموزش حضوری مدارس و دانشگاه‌های اردبیل در روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذر ۱۴۰۴ بازداشت ۳ نفر دیگر از شهرداری کرمانشاه مرد هزار چهره کیش دستگیر شد کدام استان‌ها دوشنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟

سارق معروف خیابان استاد معین معروف به آرسن لوپن تهران به دام پلیس افتاد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران از بازداشت موبایل قاپ معروف خیابان استاد معین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، در روز‌های اخیر تصاویر از یک سارق با کلاه نقاب دار بر سر و ماسکی بر صورت منتشر و در فضای مجازی فراگیر شد. این سارق که با همراهی یک موتورسوار مرتکب سرقت شده بود در چند نقطه از تهران از جمله خیابان استاد معین، محله گیشا و ... اقدام به قاپیدن گوشی تلفن همراه مردم کرده بود. با توجه به اینکه اولین ویدیو منتشر شده از این فرد مربوط به خیابان استاد معین بود، این سارق به سارق خیابان استاد معین معروف شده بود.

پس از انتشار این ویدیوها، سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ به مردم تهران قول داده بود که این سارق به زودی دستگیر خواهد شد.

ساعاتی پیش نیز مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد که این سارق از سوی کارآگاهان پلیس آگاهی تهران بزرگ شناسایی و دستگیر شده است. این سارق به شکل باندی فعالیت داشت که در همین راستا همدستان وی نیز مورد شناسایی قرار گرفته و دستگیر شده‌اند.

سرهنگ بابک نمک‌شناس، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس تهران نیز در همین راستا گفت که اخبار تکمیلی در این خصوص به زودی منتشر خواهد شد.

سردار سعید منتظرالمهدی، سخنگوی فراجا نیز با انتشار پستی در فضای مجازی اعلام کرد که این سارقان چهار نفر بوده‌اند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار