فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

پوتین به عربستان و امارات می‌رود

پوتین به عربستان و امارات می‌رود ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه امروز دوشنبه برای یک دیدار رسمی به عربستان سفر می‌کند که در آنجا مذاکراتی با سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود پادشاه عربستان خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 14
کد خبر: ۲۴۹۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ "ولادیمیر پوتین" در سفر امروز به ریاض و در مذاکراتش با پادشاه عربستان، هماهنگی اقدامات برای تثبیت وضعیت قیمت نفت، روند اوضاع در سوریه و منطقه خلیج فارس و همچنین حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل را بررسی می‌کند.

 

 "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه امروز دوشنبه برای یک دیدار رسمی به عربستان سفر می‌کند که در آنجا مذاکراتی با "سلمان بن عبدالعزیز آل‌سعود" پادشاه عربستان خواهد داشت.

 

"یوری اوشاکوف" مشاور رئیس‌جمهوری روسیه در مسائل سیاست خارجی اعلام کرد که در میان موضوعات مورد مذاکره دو طرف، هماهنگی اقدامات برای تثبیت اوضاع در بازار جهانی نفت، حل و فصل اوضاع در سوریه و در منطقه خلیج فارس و همچنین حل و فصل مناقشه فلسطین-اسرائیل قرار دارد.

 

به گفته وی، در این مذاکرات مسائل مربوط به هماهنگی اقدامات مشترک با هدف تثبیت اوضاع در بازار نفت جهانی بررسی خواهد شد. وی یادآور شد: «با نقش فعال روسیه و عربستان، این موفقیت حاصل شده که ادامه تحقق توافقات در چارچوب اوپک+ در زمینه کاهش حجم استخراج نفت تا ماه مارس سال آینده میلادی مورد توافق قرار بگیرد.»

 

مشاور پوتین افزود: «علاوه بر این، توسعه طرح‌های مشترک در جهت گیری‌های مختلف بررسی خواهد شد. صحبت بر سر همکاری‌های روسیه عربستان در عرصه انرژی، کشاورزی، صنعت و همچنین همکاری‌های نظامی-فنی است.

 

به گفته اوشاکوف، در مذاکرات ولادیمیر پوتین در ریاض انتظار می رود که مسائل مهم در دستور کار بین المللی، با تکیه بر روند اوضاع در خاورمیانه مورد تبادل نظر قرار بگیرد. در میان این مذاکرات، روند اوضاع در سوریه و منطقه خلیج فارس، یمن و مناقشه فلسطین-اسرائیل مورد توجه قرار دارد.

 

این مقام کرملین یادآور شد که ولادیمیر پوتین همچنین در نخستین نشست شورای اقتصادی روسیه-عربستان شرکت کرده و با "محمد بن سلمان" ولیعهد عربستان نیز مذاکره خواهد کرد.

 

سفر قبلی رئیس جمهوری روسیه به عربستان در ماه فوریه سال 2007 انجام گرفت و در سال 2017 نیز برای نخستین بار پادشاه عربستان به مسکو سفر کرد.

 

ولادیمیر پوتین فردا، سه شنبه، 15 اکتبر (23 مهر ماه) سفری رسمی به امارات متحده عربی خواهد داشت.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار