سرایا القدس مرکز فرماندهی اسرائیل در کرانه باختری را هدف قرار داد ماکرون: ۲ زندانی فرانسوی در ایران آزاد شدند تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره شمالی رهبر انصارالله یمن: ما به طور حتم به سمت رویارویی با اسرائیل پیش می‌رویم انفجار در مقر حشد شعبی در جنوب شرق بغداد یک شهید برجای گذاشت عراقچی: ایران آماده کمک‌رسانی فوری به زلزله‌زدگان افغانستان است دیک چنی در سن ۸۴ سالگی درگذشت انفجار در دادگاه عالی پاکستان؛ ۱۲ نفر زخمی شدند + ویدئو  گردان‌های القسام جسد یکی دیگر از نظامیان اسرائیل را پیدا کرد دیک چنی هم آرزوی براندازی در ایران را به گور برد واکنش حماس به احتمال تصویب قانون برای اعدام اسرای فلسطینی ارتش پاکستان: به آمریکا برای حمله به افغانستان مجوز نداده‌ایم السودانی: ائتلاف بین‌المللی سپتامبر ۲۰۲۶ از عراق خارج می‌شود ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد

هشدار دیپلمات روس درباره خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای با اقدامات ناتو

دیپلمات روس تأکید کرد که اقدامات کنونی کشورهای عضو ناتو خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای را افزایش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «کنستانتین گاوریلوف» رئیس هیئت روسیه در مذاکرات وین درباره امنیت نظامی و کنترل تسلیحات اعلام کرد که خروج غرب از توافق‌نامه‌های مربوط به کنترل تسلیحات و جاه طلبی آن برای دستیابی به «شکست راهبردی» بر روسیه خطر درگیری بین قدرت‌های هسته‌ای را افزایش می‌دهد.

 

این دیپلمات روس در گفت‌وگو با اسپوتنیک افزود که می‌توان مشاهده کرد که ناتو چطور از طرف اوکراین، به راحتی خود را در گرداب رویارویی با روسیه می‌اندازد.

 

گاوریلوف همچنین گفت: آنها با نادیده گرفتن همه اسنادی که در زمینه کنترل تسلیحات و اعتمادسازی به تصویب رسیده است، برای دستیابی به یک شکست راهبردی برای کشورمان شرط بندی کرده اند. همه اینها خطر یک درگیری نظامی مستقیم بین قدرت‌های هسته‌ای با عواقب غیرقابل پیش بینی را به همراه دارد.»

 

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز اوایل تیرماه اعلام کرد که در شرایط کنونی جهان خطر درگیری مستقیم مسلحانه بین قدرت‌های هسته‌ای وجود دارد.

 

وی دراین‌باره گفت: ما به نتیجه رسیده‌ایم که خطرهای درگیری مستقیم بین قدرتهای هسته‌ای بسیار بالاست. مخالفان غربی عمداً شرایط غیرقابل‌قبولی را برای مذاکرات امنیتی با مسکو ایجاد می‌کنند.

 

ریابکوف همچنین افزود: ما به این نتیجه رسیده ایم که باید به آینده فکر کنیم و چگونه خطرات یک درگیری مستقیم را به حداقل برسانیم. گفتگوی حرفه‌ای در مورد این موضوع باید ادامه یابد. متأسفانه مخالفان ما رسماً شرایط غیرقابل قبول عمدی را برای این موضوع مطرح کردند.

 

به گفته این دیپلمات روس، غرب پیشنهاد می‌کند سیاست خصمانه خود در قبال روسیه را فراموش کنیم و به گفت و گو در آن قالب‌ها بازگردد، همانطور که قبل از بحران کنونی در روابط روسیه و غرب بود./ مهر

ارسال نظر