اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

استولنبرگ: پیروزی روسیه در اوکراین، چین و کره شمالی را جسور می‌کند

استولنبرگ: پیروزی روسیه در اوکراین، چین و کره شمالی را جسور می‌کند دبیرکل ناتو مدعی است که پیروزی روسیه در جنگ اوکراین، بزرگ‌ترین خطر برای این ائتلاف نظامی محسوب می‌شود!
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، به گفته ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو، پیروزی روسیه در جنگ با اوکراین، بزرگ‌ترین و پرهزینه‌ترین خطر برای این ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکاست زیرا نتیجه این جنگ، امنیت جهان را تا دهه‌ها شکل خواهد داد.

 

استولتنبرگ در افتتاحیه اجلاس امسال ناتو گفت: بزرگ‌ترین و پرهزینه‌ترین خطر، پیروزی روسیه در اوکراین است. نباید اجازه چنین اتفاقی را بدهیم.

 

به ادعای وی، پیروزی روسیه همچنین کشورهایی همچون ایران، چین و کره شمالی را جسور می‌کند!

 

وی مدعی شد: همه آنها از روسیه حمایت می‌کنند و خواهان شکست ناتو هستند. بنابراین نتیجه این جنگ، تا دهه‌ها امنیت جهان را شکل خواهد داد.

 

ادعای دبیرکل ناتو درباره ایران مبنی بر حمایت از روسیه در حالی تکرار شده که تهران بارها آن را تکذیب و صراحتاً اعلام کرده است که از هیچیک از طرف‌های درگیر در این جنگ حمایت نمی‌کند و برای میانجی‌گری به منظور خاتمه دادن به جنگ اوکراین آمادگی دارد. از سوی دیگر، توافق همکاری راهبردی روسیه و کره شمالی در سفر اخیر ولادیمیر پوتین به پیونگ‌یانگ و دیدار با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، نگرانی شدید غرب را به همراه داشته است.

 

چین نیز بارها تاکید کرده است که تجارت بین پکن و مسکو آشکارا و مطابق با هنجارهای سازمان تجارت جهانی انجام می‌شود، زیرا پکن بر صادرات کالاهایی که می‌توانند کاربرد دوگانه (نظامی و غیرنظامی) داشته باشند، کنترل شدیدی دارد و علاوه بر این، در راستای برقراری صلح در اوکراین از طریق دیپلماتیک، طرحی ۱۲ ماده‌ای را نیز پیشنهاد داده است.

 

استولتنبرگ که اول اکتبر سمت خود را ترک و آن را به مارک روته، نخست وزیر هلند واگذار خواهد کرد، از تمام کشورهای عضوی ناتو خواست تا با شدت بیشتری از اوکراین حمایت کنند. با این حال، او به دورنمای عضویت کی‌یف در این ائتلاف نظامی هیچ اشاره نکرد./ مهر

کلمات کلیدی: ناتو روسیه چین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار