جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ خاتمی: ملت عاشورایی ایران هرگز تسلیم زورگویی نخواهد شد X-BAT معرفی شد / پهپاد جنگی با توان پنهان‌ شدن از رادار و سرعت جنگنده رمزگشایی از تغییر لحن اخیر رهبر انقلاب در برابر ترامپ قدردانی رئیس‌جمهور از فعالان اربعین / امنیت مثال‌زدنی در اربعین 1404

گفت وگوی تلفنی بشار اسد با مسعود پزشکیان+ جزئیات

رئیس‌جمهور منتخب با بیان اینکه روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکمی بنا شده، توسعه و تقویت همکاری‌های فی‌مابین را یک سیاست راهبردی برای جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: همه تلاش ما این است که این راهبرد باقدرت ادامه یافته و روابط دو طرف بیش‌ازپیش استحکام یابد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 10
کد خبر: ۲۴۹۲۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در تماس تلفنی با رئیس‌جمهور منتخب، با بیان اینکه بنده و جنابعالی هم از لحاظ تصدی مسئولیت ریاست‌جمهوری و هم از لحاظ تخصص در علم پزشکی با یکدیگر اشتراک داریم، گفت‌وگو با مسعود پزشکیان را مایه خرسندی خود توصیف و برای وی در ایفای این مسئولیت بزرگ و مهم ملی آرزوی توفیق و سربلندی کرد.


رئیس‌جمهور سوریه ملت ایران را برخوردار از تاریخ کهن و درخشان و دستاوردهای بزرگ و ایران را کشوری قدرتمند دانست و افزود: روابط ایران و سوریه بسیار مستحکم و مبتنی بر حمایت متقابل از یکدیگر در روزهای سخت است؛ همان گونه که سوریه در دوران جنگ تحمیلی از ایران حمایت کرد، ایران نیز در روزگار تحمیل جنگ داخلی به سوریه از ما حمایت و پشتیبانی کرد.


بشار اسد رابطه فی‌مابین ایران و سوریه را بنیان و اساس ثبات و عامل اصلی جلوگیری از تحمیل هیمنه خارجی بر منطقه دانست و اظهار داشت: با همکاری شما تلاش خواهیم کرد این رابطه را بیش‌ازپیش تقویت و مستحکم کنیم.


پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن سپاسگزاری از پیام تبریک صمیمانه بشار اسد، متقابلاً از گفتگو با او به‌عنوان یک پزشک رئیس‌جمهور ابراز خرسندی و در ادامه از ابراز همدردی و سفر وی به تهران برای اعلام همبستگی با ملت ایران در رخداد شهادت رئیسی و اعلام سه روز عزای عمومی در این کشور قدردانی کرد.


رئیس‌جمهور منتخب با بیان اینکه روابط دو کشور بر پایه‌های مستحکمی بنا شده، توسعه و تقویت همکاری‌های فی‌مابین را یک سیاست راهبردی برای جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: همه تلاش ما این است که این راهبرد باقدرت ادامه یافته و روابط دو طرف بیش‌ازپیش استحکام یابد.


پزشکیان با اشاره به توافقات خوب میان دو کشور، بر اهتمام خود برای عملیاتی‌شدن این توافقات تأکید و خاطرنشان کرد: سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران تحت هدایت و رهبری مقام معظم رهبری مبتنی بر حمایت از فلسطین، جریان مقاومت و ملت و دولت سوریه به‌عنوان متحد راهبردی ایران ادامه خواهد یافت. امیدوارم اتحاد و دوستی میان ایران و سوریه و همه کشورهای اسلامی روزبه‌روز تقویت شود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار