غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

اردوغان:کریدور زنگزور به سود ایران، ارمنستان و آذربایجان است

رئیس جمهور ترکیه در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از آمریکا در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.

 

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص روابط ترکیه با اقلیم کردستان عراق و تهدیدات آنکارا علیه سلیمانیه با ادعای اینکه برخی مقامات سلیمانیه از پ ک ک حمایت می کنند، اظهار داشت: تا زمانی که مقامات سلیمانیه (عراق) در روابط خود با پ.ک.ک تجدید نظر نکنند، رویکرد ترکیه نیز در قبال آنها تغییر نخواهد کرد.

 

اردوغان درباره روابط آنکارا و دمشق نیز با اشاره به دعوت از بشار اسد برای سفر به ترکیه و مذاکره برای عادی سازی روابط با سوریه اظهار داشت: دستیابی به یک صلح عادلانه در سوریه بیشتر از همه به نفع ترکیه خواهد بود. آغاز دوره جدیدی در روابط با سوریه نیز مهم‌ترین قدم برای آغاز روند بازسازی سوریه است.

 

وی مدعی شد که آمریکا و ایران نیز باید از این تحول مثبت (درباره سوریه) استقبال کرده و برای کاهش درد و رنج (مردم سوریه) از این روند حمایت کنند.

 

این اظهارات در حالی مطرح می شود که دمشق بارها اعلام کرده شرط عادی سازی روابط با ترکیه، خروج نیروهای نظامی ترکیه از شمال سوریه و دست برداشتن از حمایت از معارضه مسلح سوریه در شمال این کشور است که آنکارا به آن تن نمی دهد./ تسنیم

ارسال نظر