دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اردوغان:کریدور زنگزور به سود ایران، ارمنستان و آذربایجان است

رئیس جمهور ترکیه در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در بازگشت از آمریکا در جمع خبرنگاران در خصوص وضعیت قفقاز گفت: کریدور زنگزور به عنوان یک کریدور استراتژیک به نفع تمامی کشورها به ویژه جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ایران خواهد بود.

 

رئیس جمهور ترکیه همچنین در خصوص روابط ترکیه با اقلیم کردستان عراق و تهدیدات آنکارا علیه سلیمانیه با ادعای اینکه برخی مقامات سلیمانیه از پ ک ک حمایت می کنند، اظهار داشت: تا زمانی که مقامات سلیمانیه (عراق) در روابط خود با پ.ک.ک تجدید نظر نکنند، رویکرد ترکیه نیز در قبال آنها تغییر نخواهد کرد.

 

اردوغان درباره روابط آنکارا و دمشق نیز با اشاره به دعوت از بشار اسد برای سفر به ترکیه و مذاکره برای عادی سازی روابط با سوریه اظهار داشت: دستیابی به یک صلح عادلانه در سوریه بیشتر از همه به نفع ترکیه خواهد بود. آغاز دوره جدیدی در روابط با سوریه نیز مهم‌ترین قدم برای آغاز روند بازسازی سوریه است.

 

وی مدعی شد که آمریکا و ایران نیز باید از این تحول مثبت (درباره سوریه) استقبال کرده و برای کاهش درد و رنج (مردم سوریه) از این روند حمایت کنند.

 

این اظهارات در حالی مطرح می شود که دمشق بارها اعلام کرده شرط عادی سازی روابط با ترکیه، خروج نیروهای نظامی ترکیه از شمال سوریه و دست برداشتن از حمایت از معارضه مسلح سوریه در شمال این کشور است که آنکارا به آن تن نمی دهد./ تسنیم

ارسال نظر