جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اردوغان: به زودی عملیات علیه پ. ک. ک در شمال عراق را تکمیل خواهیم کرد

اردوغان: به زودی عملیات علیه پ. ک. ک در شمال عراق را تکمیل خواهیم کرد رئیس جمهور ترکیه با اشاره به عملیات‌های این کشور در شمال سوریه و عراق گفت: به زودی در منطقه عملیاتی قفل پنجه در خاک عراق، قفل این عملیات را خواهیم بست.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۹ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ امروز شنبه رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی با اشاره به حضور نظامی ترکیه در شمال عراق گفت: در سایه اقدامات نیرو‌های امنیتی مان موفقیت‌های مهمی کسب کردیم.

وی افزود: گروه‌ها (ی تروریستی) در سوریه و عراق در وضعیت بدی قرار دارند. در منطقه عملیاتی قفل پنجه در آینده نزدیک قفل را خواهیم بست.

رئیس جمهور ترکیه همچنین افزود: در سوریه در مرز‌های جنوبی مان، تکمیل کمربند امنیتی را بر اساس تمامیت ارضی سوریه به پایان خواهیم برد.

اظهارات اردوغان درباره احترام به تمامیت ارضی سوریه در حالیست که دمشق بار‌ها خواستار خروج نیرو‌های نظامی ترکیه از شمال سوریه شده و این حضور را اشغالگرانه نامیده است.

دولت دمشق حتی در موضوع عادیسازی روابط با ترکیه که آنکارا به دنبال آن است، ۲ شرط خروج نیرو‌های نظامی ترکیه از خاک سوریه و نیز عدم حمایت ترکیه از معارضان مسلح حاضر در ادلب را مطرح کرده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار