تشکیل جلسه ستاد مدیریت بحران در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی خبر خوش برای بازنشستگان و کارکنان نظام سلامت وضعیت تعطیلی مدارس و ادارات در روز شنبه ۴ اسفند مدیر عامل خبرگزاری قوه قضائیه: هر دو سارق دانشجوی دانشگاه تهران ایرانی هستند انسداد محور عباس آباد-کلاردشت به علت ریزش کوه آخرین وضعیت جوی و ترافیکی راه‌های کشور / بارش برف و باران در برخی محور‌ها افتتاح بازار بزرگ میوه و تره‌بار غرب استان تهران در شهریار بارش برف و باران شدید در مازندران / سفر به شمال ممنوع هواشناسی: یخبندان در راه تهران؛ هوا ۱۰ درجه سردتر می‌شود وزیر آموزش و پرورش: حل مسائل معیشتی معلمان از اولویت‌ها است پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص رقم یک میلیونی بازمانده از تحصیل در کشور صحنه قتل دانشجوی دانشگاه تهران بازسازی شد هواشناسی ایران ۲ اسفند؛ هشدار بارش سنگین برف و یخبندان در ۱۵ استان ترافیک سنگین در محور شهریار – تهران/ تردد روان در محور‌های شمالی کشور

هشدار جدی درباره شیوع تب کریمه کنگو در کشور

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، افراد از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۸۰۴

به گزارش راهبردمعاصر،آقای سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.

به گفته او، در کنار جاده گوشت‌های آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته می‌شود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری‌های ویروسی وجود دارد.

آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روز‌های اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه می‌شود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.

آقامیری گفت:با توجه به آنکه رستوران و هتل‌ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکان‌ها به این بیماری و سایر بیماری‌های ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمی‌شوند.

تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیره کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد که به سبب عدم علایم بالینی دام قابل انتقال از دام به دام دیگر یا انسان است که در صورت رعایت شیوه‌های نامه بهداشتی و خرید گوشت از مراکز مجاز افراد نگرانی در خصوص مصرف به سبب نظارت دامپزشکی قبل، حین و بعد از کشتار نداشته باشند. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار