دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هشدار جدی درباره شیوع تب کریمه کنگو در کشور

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، افراد از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۸۰۴

به گزارش راهبردمعاصر،آقای سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.

به گفته او، در کنار جاده گوشت‌های آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته می‌شود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری‌های ویروسی وجود دارد.

آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روز‌های اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه می‌شود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.

آقامیری گفت:با توجه به آنکه رستوران و هتل‌ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکان‌ها به این بیماری و سایر بیماری‌های ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمی‌شوند.

تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیره کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد که به سبب عدم علایم بالینی دام قابل انتقال از دام به دام دیگر یا انسان است که در صورت رعایت شیوه‌های نامه بهداشتی و خرید گوشت از مراکز مجاز افراد نگرانی در خصوص مصرف به سبب نظارت دامپزشکی قبل، حین و بعد از کشتار نداشته باشند. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر