اسامی شهدای سرباز و کادر اداری زندان اوین منتشر شد آزادی گروگان خاشی پس از حدود ۲ ماه با تلاش معتمدان هشدار نسبت به انجام سلول‌درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز اعلام مصاحبه و ارزیابی تکمیلی داوطلبان آزمون استخدامی وزارت کشور واکنش دادستان تهران به انتشار فهرست ۷۱ هزار نفری افراد مرتبط به رسانه‌های معاند دادستان تهران: برخی از بازداشت‌شدگان به اتهام ارسال اطلاعات و موقعیت‌های حساس به دشمن، در حال بازجویی هستند دستگیری زن خطرناک مسافرکش در جنوب تهران یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید/ آخرین وضعیت پرونده جاسوسان سخنگوی قوه قضائیه: حجت الاسلام صدیقی از اعمال منتسب به فرزند و عروسش تبری می‌جوید/ هیچ تقصیری متوجه او نیست همه چیز درباره بیت چت (Bitchat) / پیام‌رسان غیرمتمرکز جک دورسی حکم قصاص نفس قاتل چهار زن در ملاء عام اجرا شد تنفس هوای آلوده در ۱۲ شهر خوزستان/ وضعیت قرمز در ۴ شهر هشدار هواشناسی؛ وزش باد شدید و گردوخاک در ۸ استان آموزش و پرورش اطلاعیه جدید صادر کرد + جزئیات شمار مجروحان حملات اسرائیل به ۵۷۵۰ نفر رسید/ ۱۷۰ مجروح جنگ همچنان بستری هستند

عاملان شهادت ماموران پلیس در کنارک دستگیر شدند

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: عاملان شهادت ۲ نفر از کارکنان انتظامی سرباز در یک عملیات ویژه پلیس در شهرستان کگنارک دستگیر شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۷۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دوستعلی جلیلیان روز شنبه در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: با توجه به شهادت ۲ نفر از کارکنان انتظامی شهرستان سرباز در سال ۱۳۹۹، دستگیری عاملان این جنایت به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

وی بیان کرد: در این راستا با تلاش شبانه روزی پلیس ۲ عامل اصلی شناسایی و با توجه به متواری و مجهول المکان بودن متهمان تلاش مأموران برای به دام انداختن آنان ادامه یافت.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: تیم رسیدگی کننده به پرونده در جریان تحقیقات تخصصی خود سرنخ‌هایی از زندگی مخفیانه متهمان به دست آوردند و در نهایت با تلاش مأموران پلیس و پس از رصد اطلاعاتی و تعقیب و مراقبت‌های ویژه، ۲ عامل اصلی شهادت ستواندوم " آرمان ارباب" و استواردوم "مسعود شهرکی" را در یک مخفیگاه در کنارک دستگیر و در تحقیقات اولیه به درگیری مسلحانه منجر به شهادت ماموران اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: پلیس با اقتدار در برابر اشرار مسلح می‌ایستد و هرگز اجازه نمی‌دهد تا خون پاک مدافعان امنیت کشور که برای تأمین نظم و امنیت مردم و مرز‌های میهن اسلامی جان عزیز خود را فدا می‌کنند، پایمال شود.

دوم خرداد ماه سال ۱۳۹۹ ستواندوم " آرمان ارباب" و استوار دوم "مسعود شهرکی" حین ماموریت تامین امنیت مردم شریف شهرستان سرباز و درگیری با اشرار مسلح در اثر اصابت گلوله در یکی از محور‌های مواصلاتی این شهرستان توسط اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت نائل و احدی از کارکنان مجروح شده بود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر