مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید

مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید فرمانده انتظامی شهرستان ایذه گفت: یک مأمور نیروی انتظامی این شهرستان پس از دو روز تحمل جراحات ناشی از درگیری با اشرار مسلح، به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - 2026 February 16
کد خبر: ۳۰۲۰۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ حشمت‌الله بسطامی شامگاه دوشنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: سرگرد حسن برون، مأمور انتظامی پاسگاه سوسن که دو روز قبل در حین انجام مأموریت و مقابله با اشرار مسلح به شدت مجروح شده بود، بر اثر شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

وی با اشاره به روحیه ایثار و فداکاری این مأمور انتظامی افزود: تلاش شبانه‌روزی نیرو‌های پلیس برای برقراری امنیت پایدار در منطقه ادامه دارد و اجازه نخواهیم داد اقدامات ناامن‌کننده، آرامش مردم را خدشه‌دار کند.

فرمانده انتظامی ایذه با تسلیت شهادت این مأمور فداکار به خانواده وی و همکارانش تأکید کرد: مسیر خدمت و ایثار نیرو‌های انتظامی با قوت و قاطعیت بیشتری دنبال خواهد شد./ مهر 

کلمات کلیدی: پلیس شهادت
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار