یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

عربستان و قطر جنایت «المواصی» را محکوم کردند

عربستان و قطر جنایت «المواصی» را محکوم کردند عربستان و قطر در بیانیه‌های جداگانه جنایات تازه رژیم صهیونیستی در منطقه «المواصی» واقع در «خان یونس» محکوم کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۱ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه عربستان سعودی و قطر به دنبال جنایت رژیم صهیونیستی در خان یونس و بمباران پناهگاه «المواصی» که منجر به شهادت بیش از ۷۰ نفر و مجروح شدن بیش از ۲۹۰ نفر شده را محکوم کردند.

در بیانیه وزارت امور خارجه عربستان در این باره آمده است: ما ادامه جنایت نسل کشی علیه ملت فلسطین توسط ماشین جنگی صهیونیست‌ها که آخرین مورد آن هدف قرار دادن اردوگاه‌های آوارگان در خان یونس بود را به شدت محکوم می‌کنیم.

وزارت امور خارجه قطر نیز در بیانیه‌ای تاکید کرد: قطر قتل عام شنیع نیرو‌های اشغالگر علیه آوارگان فلسطینی در المواصی واقع در خان یونس را به شدت محکوم می‌کند.

در این بیانیه آمده است: این حمله یک کشتار سبوعانه و تکمیل حلقه جدیدی از جنایت مستمر اشغالگران ضد ملت فلسطین و ضد بشریت است و تکرار چنین جنایت‌هایی از سوی اشغالگران در بحبوحه جنگ علیه غزه ثابت می‌کند که جامعه جهان بیش از پیش نیازمند تلاش فوری و ضروری برای پایان دادن به این تجاوز در نوار غزه است.

گفتنی است ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی ساعاتی پیش چادر‌های آوارگان فلسطینی را در المواصی شهر خان یونس در جنوب نوار غزه هدف قرار داد و جنایت هولناکی را مرتکب شد.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که ۷۹ فلسطینی در جنایت اشغالگران صهیونیست در منطقه المواصی در خان یونس به شهادت رسیده و ۲۸۹ نفر نیز زخمی شدند.

وزارت بهداشت فلسطین گزارش داد که آوارگان فلسطینی که به دنبال سرپناه بودند، مورد حمله قرار گرفتند. طبق این گزارش، حدود نیمی از کشته شدگان «زنان و کودکان» بودند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار