رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

قطر و عربستان آشتی می کنند؟

قطر و عربستان آشتی می کنند؟ یک وبگاه عربی گزارش کرد، اخیرا نشست‌های پی در پی میان مقامات کشورهای حاشیه خلیج فارس در کویت و عُمان برگزار شده و احتمالا آشتی میان قطر و کشورهای محاصره‌کننده آن، بزودی اعلام شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۸ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 02
کد خبر: ۶۵۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، بحران روابط میان چهار کشور عربی با قطر از ژوئن ۲۰۱۷ با قطع کامل روابط دیپلماتیک عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی و بحرین با این کشور آغاز شد و هنوز حل نشده است.

 

در همین ارتباط، وبگاه «الخلیج الجدید» به نقل از منابع سیاسی آگاه گزارش کرد، احتمالا آشتی کشورهای حاشیه خلیج فارس طی چند روز آینده اعلام شود.

 

در ادامه این گزارش آمده، کویت نقشی اساسی در تجدید رایزنی‌ها در این زمینه داشته و روزهای گذشته شاهد نشست‌های پی در پی میان مقامات کشورهای حاشیه خلیج فارس در کویت و عُمان بوده که نتیجه آن یک توافق بوده و بزودی اعلام خواهد شد.

 

این وبگاه افزود، این مذاکرات با میانجی‌گری کویت و آمریکا پیش‌تر نیز در لحظات آخر قرار داشته اما امارات در همین لحظات عقب‎نشینی کرده و در روند آن سنگ‌اندازی کرده است.

 

منابع آگاه اعلام کردند، انتظار می‌رود کشورهای محاصره‌کننده قطر به دلیل ترس از شکست «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در انتخابات ریاست‌جمهوری، از شدت مواضع خود علیه قطر بکاهند زیرا رقیب ترامپ «جو بایدن» روابطی به خوبی ترامپ با این کشورها ندارد «علاوه اینکه دستورکارهای بایدن در قبال ایران کمتر خصمانه است و وی تمایل به بازگشت به توافق هسته‌ای دارد و این موضوع ریاض را ملزم می‌کند اتحاد را به شورای همکاری برگرداند».

 

در همین ارتباط اخیرا «نواف الاحمد جابر الصباح» امیر کویت نامه‌ای برای «سلمان بن عبدالعزیز» شاه سعودی فرستاد و بر اساس گزارش «القبس» این نامه درباره حل اختلافات با قطر بوده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار