محرومیت ۳ ورزشکار ایرانی به دلیل دوپینگ صعود ۱۵ پله‌ای بیرانوند در جدیدترین رنکینگ جهانی عربستان به دنبال شکار ستاره ایرانی / طارمی از اینتر جدا می‌شود؟ زمان واریز کامل کسورات اردیبهشت بازنشستگان کشوری اعلام شد آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد بازگشت دوومیدانی‌کاران به ایران در غیاب حاشیه‌سازان بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر آتش‌سوزی انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج آینده مبهم گندوز در پرسپولیس/ احتمال جدایی بیشتر است اینفوگرافیک/ حداقل حقوق برای حذف یارانه چقدر است؟ طوفان سهمگین در سیستان و بلوچستان ۱۵۴۴ نفر را راهی بیمارستان کرد «سیدورف» با استقبال رسمی مدیران استقلال وارد تهران شد + عکس «جان‌پیرو گاسپرینی» سرمربی جدید رم شد گروگانگیری خونین در لنگرود / مردی که می‌خواست همسرش را در خانه آتش بزند در تیراندازی متقابل با ماموران کشته شد تصاویر/ روزنامه‌های ورزشی امروز دوشنبه ۱۲ خرداد

روش صحیح دم کردن چای | اشتباهاتی که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۵ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 15
کد خبر: ۲۵۰۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود. در این مطلب، مراحل دم کردن صحیح چای و همچنین اشتباهات رایج که عطر و طعم چای را تحت الشعاع قرار می‌دهند، بررسی می‌کنیم.

موارد لازم:

آب تصفیه شده یا آب معدنی
چای (متناسب با ذائقه: سیاه، سبز، سفید، دمنوش)
قوری چینی یا شیشه‌ای
کتری یا سماور
صافی
فنجان

مراحل دم کردن چای:
آب: از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید. آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

جوش آوردن آب: آب را تا دمای جوش (حدود ۹۰ درجه سانتی‌گراد برای چای سیاه و ۸۰ درجه برای چای سبز) بجوشانید. جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.

گرم کردن قوری: قبل از ریختن چای، قوری را با آب جوش گرم کنید تا گرمای آن حفظ شود.

مقدار چای: به ازای هر نفر، یک قاشق چای‌خوری چای (یا مقداری معادل یک کیسه چای) در نظر بگیرید.

ریختن چای: چای را داخل قوری گرم شده بریزید.

دم کردن: آب جوش را به آرامی روی چای داخل قوری بریزید و درب آن را ببندید.

مدت زمان دم کشیدن:

چای سیاه: ۳ تا ۵ دقیقه

چای سبز: ۲ تا ۳ دقیقه

چای سفید: ۱ تا ۲ دقیقه

صاف کردن و سرو: بعد از اتمام زمان دم کشیدن، چای را با صافی داخل فنجان بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

اشتباهات رایج در دم کردن چای:
استفاده از آب نامناسب: آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

جوش آمدن بیش از حد آب: جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.

استفاده از قوری نامناسب: قوری‌های فلزی طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قوری‌های چینی یا شیشه‌ای بهترین گزینه برای دم کردن چای هستند.

دم کردن بیش از حد: دم کردن بیش از حد چای، باعث تلخی و astringency (گس شدن) آن می‌شود.

عدم استفاده از صافی: تفاله‌های چای طعم و رنگ چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید از نوشیدن یک فنجان چای خوش عطر و خوش طعم لذت ببرید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از طعم دهنده‌های طبیعی مانند هل، دارچین، زنجبیل، گل محمدی و ... برای افزایش عطر و طعم چای استفاده کنید.

برای دم کردن چای‌های طعم‌دار مانند چای نعناع یا چای ترش، از آب ولرم استفاده کنید.

ظروف چای را بعد از هر بار استفاده بشویید و خشک کنید. / دلگرم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده