نیویورک تامز:ایران، جواهر خاورمیانه-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

نیویورک تامز:ایران، جواهر خاورمیانه

روزنامه نیویورک تایمز بدون توجه به مرزبندی های سیاسی که اخیرا وزارت خارجه آمریکا درباره سفر شهروندان این کشور انجام داده، فهرستی شامل ۵۲ مقصد که آمریکایی ها می توانند در سال ۲۰۱۹ سفر به آن ها را تجربه کنند، منتشر کرده است که نام ایران با عنوان «جواهر خاورمیانه» در بین آن ها دیده می شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۲۲ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 12
کد خبر: ۲۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر ؛ وزارت خارجه آمریکا همزمان با آغاز سال ۲۰۱۹ با به روز رسانی بخش «توصیه های سفر»، کشورها را از نظر ایمنی به چهار سطح، تقسیم بندی کرده که ایران را در آخرین رده بندی قرار داده و به شهروندان خود توصیه کرده به این کشور سفر نکنند و در توجیه علت آن تصریح کرده که «دولت ایالات متحده آمریکا ممکن است توانایی بسیار محدودی در ارائه کمک به اتباع خود هنگام سفر به این کشور را داشته باشد. »

نیویورک تامز:ایران، جواهر خاورمیانه

 

با این حال روزنامه نیویورک تایمز که به نوعی «منبع ملی» معتبری در آن کشور به شمار می آید، از مرزهای سیاسی و امنیتی تعیین شده از سوی دولت دونالد ترامپ گذر کرده و با رفتاری خارج از این مواضع، به معرفی ۵۲ شهر و کشور پرداخته که مهم ترین انگیزه ی انتخاب آن ها، ظهور پدیده های گردشگری در یک مقصد روتین، بهبود وضعیت زیرساخت ها و دسترسی آسان به عجایب تمدنی و برگزاری رویدادهای مهم هنری و فرهنگی بوده است. «پورتوریکو»، «هامپی» در هندوستان، «پاناما»، «سانتاباربارا» در ایالت کالیفرنیا و «مونیخ» در آلمان، پنج مقصد نخست این فهرست است.

در واقع این روزنامه با معرفی گزینه های متنوع و پراکنده در سراسر جهان، به شهروندان آمریکایی پیشنهاد کرده طوفان های سهمگین، مخاطرات طبیعی و نزاع ها و بداخلاقی هایی سیاسی میان دولتمردان را نادیده بگیرند و لذت سفر به این ۵۲ مقصد را تجربه کنند، مقاصدی که برای هر سلیقه ای جوابی دارد.

ایران چهل و پنجمین مقصدی است که این روزنامه آمریکایی برای سفر در سال ۲۰۱۹ پیشنهاد داده و با نمایش تصویری از یزد که در سال ۲۰۱۷ با عنوان شهر تاریخی در فهرست جهانی یونسکو ثبت جهانی شد، به معرفی کشورمان پرداخته و اعلام کرده است: «با وجود تنش هایی که میان ایران و ایالات متحده از زمان حضور رییس جمهور ترامپ در کاخ سفید افزایش یافته، تمایل گردشگران ماجراجو برای دیدن ایران همچنان مشهوده است؛ از آثار ایران باستان گرفته تا مساجد باشکوه چند صد ساله شیراز و اصفهان و بازار بزرگ و کاخ گلستان در دل تهران.

اما آنچه سفر به ایران را در سال ۲۰۱۹ از نظر روزنامه نیویورک تایمز توجیه پذیر کرده، نمایش ۵۰۰ اثر هنری برجسته با عنوان «پرتره، طبیعت بی جان و منظره» از ۲۱ فوریه تا ۲۰ آوریل (۲ اسفند ۹۷ تا ۳۱ فروردین ماه ۹۸) در موزه هنرهای معاصر است که پاتوق مورد علاقه جوانان ایرانی هم به شمار می آید.

«در این نمایشگاه قرار است آثاری از اندی وارهول، مارک روتکو و مارسل دوشان در کنار حدود ۴۰ اثر از پیکاسو که به تازگی از انبار این موزه بیرون آورده شده (البته بیشتر آثار از انقلاب ۱۹۷۹ چند دهه است که همچنان بسته بندی شده در انبار موزه باقی مانده است)، به نمایش گذاشته شود. »

نیویورک تایمز یادآور شده که وزرات خارجه آمریکا سفر اتباع خود را به ایران ممنوع نکرده فقط توصیه نمی کند به این کشور بروند. بنابراین آمریکایی هامی توانند با تورهای مدیریت شده سفر به ایران را انجام دهند. این روزنامه در ادامه دو آژانس خیلی معروف در امریکا و انگلیس که تورهای ویژه ی بانوان و یا با راهنماهای حرفه ای در ایران برگزار می کنند را برای اطمینان خاطر شهروندان آمریکایی معرفی کرده است.

طبق گزارش وزارت خارجه ایران، در ۸ ماهه نخست امسال یک هزار و ۸۷۹ گردشگر آمریکایی به ایران سفر کرده اند. جمعیت آمریکایی هایی که به ایران آمدند در سال ۹۶ دوهزار و ۳۲۵ نفر بود. در سال ۹۵ که گردشگری ایران همزمان با برجام به اوج رسید، شش هزار و ۳۷۲ آمریکایی به ایران سفر کرده بودند.

آژانس های گردشگری ایران از کاهش سفر اتباع آمریکایی در دو سال اخیر خبر داده اند که متاثر از تشدید تنش های سیاسی میان دو کشور بوده است. وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۱۹ نیز با تاکید بر مواضع قبلی خود رنگ ایران را در نقشه امنیتی، قرمز و خطر سفر به این کشور را بالا اعلام کرده ، این درحالی است مؤسسه انگلیسی «Control Risks» با انتشار نقشه خطر سفر در سال ۲۰۱۹، ریسک سفر به ایران را «پایین» و هم ردیف با کشورهای آمریکا، انگلیس، سوئد، اسپانیا، فرانسه، کانادا و ژاپن توصیف کرده است.

علی اصغر مونسان ـ معاون رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ـ نیز به اقدام وزارت خارجه آمریکا واکنش نشان داده و در توئیتی به زبان انگلیسی نوشته: «از نظر ایالت متحده امریکا، هیچ کجای دنیا امن نیست غیر از آمریکا؟ این حجم از توهم از جانب ترامپ که از تمام معاهدات بین المللی خارج شده شوکه کننده نیست، ایران طبق اعلام سازمان جهانی گردشگری امن ترین مقصد برای سفر است. »

ارسال نظر