بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

اختلافی میان شورای نگهبان با رییس‌جمهور نیست

سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی درباره اختلاف شورای نگهبان با رییس‌جمهور گفت: اختلاف هیچگاه وجود نداشته و تنها بیان نظرات است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  عباسعلی کدخدایی در حاشیه کنفرانس تخصصی کنوانسیون سازمان ملل درباره موافقتنامه های حل و فصل بین المللی ناشی از میانجیگری (کنوانسیون سنگاپور) که صبح امروز در دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دلیل مخالفت شورای نگهبان با تاسیس وزارت بازرگانی چه بوده است؟ گفت: بدلیل اینکه وزارت بازرگانی در تبصره یک ماده واحده بحث را به صورت کلی به وزارتخانه ها برای تفکیک وظایف آنها تفویض کرده بودند و به استناد اصول ۱۳۳ و ۸۵ قانون اساسی، این موضوع مغایر قانون اساسی تشخیص داده شد و امیدوار هستیم مجلس شورای اسلامی بتواند این موضوع را اصلاح کرده و سریع تر روند کار پیش برود.

 

وی درباره پایان مهلت بررسی لایحه Fatf گفت: این موضوع را از مجمع تشخیص مصلحت نظام بپرسید. نظر شورای نگهبان قبلاً بیان شده و اکنون نظر خاصی ندارم.

 

کدخدایی در پاسخ به سوالی درباره اختلاف شورای نگهبان با رییس‌جمهور گفت: اختلاف هیچگاه وجود نداشته و تنها بیان نظرات است.

منبع: ایسنا

ارسال نظر