عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

درگذشت نماینده سابق مجلس

حجت الاسلام شیخ حسین هاشمیان نماینده پنج دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه رفسنجان و انار و نایب رییس اسبق خانه ملت در ۸۸ سالگی دارفانی را وداع گفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۲۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 16
کد خبر: ۲۵۰۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ هاشمیان متولد ۱۳۱۵ در رفسنجان بود که به علت کهولت و بیماری دار فانی را وداع گفت.

مرتضی هاشمیان برادرزاده وی روز سه شنبه همزمان با عاشورای حسینی در گفتگو با خبرنگار ایرنا درگذشت وی را تایید کرد و گفت: ایشان درگیر مشکل قلبی بود و به علت سکته مغزی دار فانی را واع گفت.

هاشمیان نماینده پنج دوره حوزه انتخابیه رفسنجان در ادوار اول، دوم، سوم، چهارم و هشتم مجلس شورای اسلامی بود و یک دوره نیز به عنوان نایب رییس مجلس فعالیت کرد.

وی که عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی را نیز در کارنامه داشت به عنوان مشاور امور روحانیت رییس جمهور دوره اصلاحات نیز فعالیت داشت.

زمان و مکان تشییع و خاکسپاری این روحانی سیاستمدار رفسنجانی قرار است اعلام شود.

در سوابق و زندگینامه مرحوم هاشمیان آمده که از سال ١٣٤٢ به همراه برادرِ بزرگتر خود، مرحوم آیت الله حاج شیخ محمد هاشمیان - امام جمعه فقید رفسنجان و نماینده اسبقِ مجلسِ خبرگانِ رهبری -مبارزه علیه طاغوت را آغاز کرد، چندین مرتبه دستگیر و زندانی شد و حتی در هجومِ ساواکی‌ها به منزلش، همسر وی دچار آسیبِ جدی شد و بعد از مدتی از دنیا رفت.

رفسنجان در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال مرکز استان کرمان قرار گرفته است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر