روایت آسوشیتدپرس از اخاذی اپستین از قذافی برای لغو تحریم‌های لیبی انتشار تصاویر یکی از تأسیسات نظامی سرایا اولیاءالدم در عراق پزشکیان در گفت‌و‌گو با السیسی: عمیقاً بر این باوریم که جنگ نه به نفع ایران، نه آمریکا و نه منطقه خواهد بود هرست: کشور‌های منطقه برای حفظ آینده خودشان هم که شده، باید امروز از ایران دفاع کنند تأکید مجدد چارچوب هماهنگی عراق بر نامزدی نوری المالکی واکنش عراقچی به حضور نیرو‌های بیگانه در خلیج فارس رئیس‌جمهور عراق از توافق میان قسد و دمشق استقبال کرد گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و علی‌اف درباره مسائل دوجانبه و منطقه‌ای لاریجانی: برخلاف فضاسازی جنگ رسانه‌ای تصنعی، شکل‌گیری ساختاری برای مذاکرات در حال پیشرفت است المیادین از سفر وزیر خارجه قطر به تهران خبر داد ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است!

معاون جدید ترامپ: انگلیس اولین کشور اسلامی دارای سلاح هسته‌ای است!

معاون جدید ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری سه‌شنبه در سخنانی، انگلیس را اولین کشور اسلامی دارای سلاح هسته‌ای معرفی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 16
کد خبر: ۲۵۰۱۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، نامزد ریاست‌جمهوری ایالات متحده آمریکا دوشنبه جیمز دیوید ونس را به عنوان معاون خود در دولت احتمالی آینده معرفی کرد.

ونس، سناتور ۳۹ ساله آمریکایی از ایالت اوهایو است که با انتخاب به عنوان معاون اول ترامپ به کانون توجه رسانه‌ها تبدیل شده است.

وی در سخنرانی خود در کنفرانس ملی محافظه کاری با اشاره به گسترش سلاح‌های هسته‌ای در جهان گفت: «من اخیراً داشتم با دوستم... درباره یکی از خطرات بزرگ جهان صحبت می‌کردم، که مسئله گسترش سلاح‌های هسته‌ای است که دولت بایدن اهمیتی به آن نمی‌دهد.»

ونس همچنین با اشاره به حزب کارگر انگلیس گفت: «من داشتم راجع به اولین کشور اسلامی واقعی که سلاح هسته‌ای خواهد داشت صبحت می‌کردم... ما با خود گفتیم که شاید ایران باشد، شاید پاکستان محسوب شود، و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که در واقع انگلستان است، چرا که حزب کارگر در آن به قدرت رسیده است.»

این در حالی است که دیوید لمی، وزیر خارجه انگلیس طی ماه‌های اخیر در تلاش برای گسترش ارتباطات خود با ونس بوده و وی را در سخنرانی دو ماه پیش خود یک دوست معرفی کرده بود.

این سخنرانی ونس با واکنش مقامات انگلیس همراه شد و آنجلا راینر، معاون نخست‌وزیر در اعتراض به آن گفت که «دولت حاکم بر انگلیس، دولت تحت کنترل حزب کارگر نیست و ما به عنوان نماینده کل کشور حکومت می‌کنیم». / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار