ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان همزمان با آغاز مذاکرات بیروت و تل‌آویو آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟

حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد

حمله پهپادی به پایگاه عین الاسد نیروهای مقاومت عراق با دو پهپاد پایگاه نظامیان آمریکایی در این کشور را هدف قرار دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۱۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای مقاومت در عراق اقدام به حمله به پایگاه عین الاسد کردند.

 

بر این اساس، برای نخستین بار طی ماه‌های اخیر ۲ پهپاد نظامی کاملاً تا بن دندان مسلح پایگاه عین الاسد محل استقرار نظامیان آمریکایی در عراق را هدف قرار داد.

 

درپی این حمله پهپاد صدای انفجار از این پایگاه شنیده شد. با این حال، تاکنون از خسارات احتمالی این حمله گزارشی منتشر نشده است.

 

منابع آمریکایی اعلام کردند حمله امروز به عین الاسد تلفات انسانی درپی نداشته است.

 

از ماه فوریه و پس از آنکه حمله نیروهای مقاومت عراق به یک پایگاه آمریکایی در مرز میان اردن و سوریه باعث شد شماری از نظامیان امریکایی جان خود را از دست بدهند، نیروهای عراقی به حملات خود علیه مواضع آمریکا در این کشور پایان داده بودند و بیشتر تمرکز خود را بر هدف قرار دادن دشمن صهیونیست قرار دادند.

 

با این حال، اکنون بار دیگر یک پایگاه آمریکایی در عراق هدف حمله نیروهای مقاومت قرار می‌گیرد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار