پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد
منصور صالح فرد، رایزن اقتصادی سابق ایران در چین در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» پاسخ داد:

هدف حرکت قطار ترانزیتی چین به ایران چیست؟

منصور صالح فرد، رایزن اقتصادی سابق ایران در چین با بیان اینکه امنیت اقتصادی هدف ایران برای روابط با چین و همسایگان است، گفت: ورود قطار ترانزیتی چین به کشورمان می‌تواند بازار کالاهای چینی را در ایران توسعه دهد.
منصور صالح فرد؛ رایزن اقتصادی سابق ایران در چین
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۲۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 18
کد خبر: ۲۵۰۲۵۹
تعداد نظرات: ۱ نظر

هدف حرکت قطار ترانزیتی چین به ایران چیست؟

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ محسن بختیار، سفیر کشورمان در چین در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) نوشت: در ادامه تلاش‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران برای تقویت موقعیت ترانزیتی کشور در انتقال کالاهای چین به غرب آسیا و اروپا، در مراسمی حرکت قطار شی آن به تهران آغاز شد. 



وی افزود: این قطار پس از عبور از خاک قزاقستان و ترکمنستان در مدت ۱۰ روز از پایانه مرزی اینچه برون وارد خاک ایران می‌شود.



این اقدام در حالی است که صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه پیش‌تر با بیان اینکه پنجره واحد تجارت فرامرزی با روسیه شکل گرفته است، گفته بود: اتصال الکترونیکی گمرک ایران به چین تا پایان سال جاری یا ابتدای سال آینده رخ خواهد داد. قوانین و مشکلات حقوقی باعث شده است کالای کشورهای آسیای مرکزی و روسیه دیگر از مسیر ایران ترانزیت نشوند و آن‌ها ما را دور بزنند.

 

با توجه به قرارداد ۲۵ ساله و سیاست کلان «نگاه به شرق» جمهوری اسلامی ایران، اینگونه اقدامات به گسترش روابط ایران و چین کمک زیادی می‌کند


منصور صالح فرد، رایزن اقتصادی سابق ایران در چین درباره ورود قطار ترانزیتی چین به کشورمان به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: ورود قطار ترانزیتی چین به کشورمان گام بلندی در راستای توسعه روابط دو کشور و تقویت راه‌های ترانزیتی کشورمان است و می‌تواند بازار کالاهای چینی را در ایران توسعه دهد. 



وی با بیان اینکه روابط ایران و چین از سال گذشته و به دنبال اقدامات رئیس جمهور شهید و خدمتگزار، آیت الله سید ابراهیم رئیسی و نیز شهید خدمت، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه سابق کشورمان در مسیر بسیار خوبی قرار گرفته است، افزود: با توجه به قرارداد ۲۵ ساله و سیاست کلان «نگاه به شرق» جمهوری اسلامی ایران، اینگونه اقدامات به گسترش روابط ایران و چین کمک زیادی می‌کند. 



رایزن اقتصادی سابق ایران در چین عنوان کرد: مسعود پزشکیان، رئیس جمهور منتخب در مقاله‌ای که برای روزنامه تهران تایمز نوشت، چین را کشوری خواند که در روزهای سخت به ایران کمک کرد. این موضع گیری در شرایطی که کشور زیر تحریم و فشار اقتصادی است، باعث شد سخنگوی وزارت امور خارجه و دولت چین در بیانیه‌هایی از گسترش روابط با ایران سخن بگویند و روابط دیرینه دو کشور را بستاند؛ روابطی که از جاده ابریشم آغاز شد و اکنون در قالب سند همکاری ۲۵ ساله در حال تداوم است. 



صالح فرد گفت: تنها در زمینه ترانزیت نمی‌توان به حمل و نقل کالا میان ایران و چین بسنده کرد، پکن قریب هفت سال پیش پیشنهاد کرده بود جمهوری اسلامی ایران به هاب منطقه‌ای تبدیل شود و فعالیت‌هایش را در زمینه صدور کالاهای چینی به آسیای مرکزی، عراق و حوزه خلیج فارس توسعه دهد. ایران باید از مزیت ترانزیتی خود استفاده کند و حمل و نقل ریلی را به حمل و نقل زمینی و دریایی بیفزاید که این موضوع به ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد کرد. 



وی تصریح کرد: انتظار می‌رود دولت چهاردهم با رویکرد کارشناسانه به روابط با چین و کشورهای منطقه نگاه کند. در چارچوب قرارداد ۲۵ ساله می‌توان سرمایه‌گذاری چینی‌ها را در کشور جذب کرد؛ چینی‌ها برای ورود به عراق و افغانستان به ایران نیاز دارند و جمهوری اسلامی ایران می‌تواند به طور سه جانبه در حوزه خلیج فارس، عراق و افغانستان با چین همکاری کند. 



رایزن اقتصادی سابق ایران در چین با بیان اینکه توسعه و امنیت اقتصادی هدف غایی ایران برای روابط با چین و همسایگان ازجمله حوزه خلیج فارس است، گفت: این موضع می‌تواند سیاست خوبی باشد و باید به سمت توسعه روابط با اقتصادهای نوظهور همچون هند، آفریقای جنوبی و برزیل رفت تا بتوان فشارهای اقتصادی آمریکا و غرب را خنثی کرد. 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
محمود امامی
United States of America
۱۰:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۷
0
0
بسیارعالی عالی عالی خداوندتوفیقتان دهد بهترینها برای شما آرزو میکنم التماس دعا ?
پرطرفدارترین اخبار