اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

دستور وزیر راه برای پیگیری حادثه مرگبار قطار باری در هرمزگان

وزیر راه و شهرسازی دستور پیگیری سریع سانحه قطار باری هرمزگان را داد و خواستار گزارش از جزییات این ضایعه شد. در این حادثه ۲ نفر جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۳ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ به‌دنبال وقوع سانحه برای قطار باری در هرمزگان، فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی دستور پیگیری سریع داده و خواستار گزارش از جزییات این ضایعه شد.

وی با ایراز تاسف عمیق از درگذشت دوتن از همکاران راه‌آهن در این سانحه؛ به خانواده‌های آنان تسلیت گفت.

حدود ساعت ۲۳ و ۳۰ دقیقه جمعه شب هنگام ورود قطار باری حامل گوگرد به ایستگاه باری بندرعباس (انشعاب) به علت اشتباه بودن مسیر، قطار با واگن‌های متوقف در خط ۱۵ ایستگاه مذکور برخورد کرده و متأسفانه طی این حادثه دو نفر از کارکنان راه آهن جان خود را از دست دادند. کمیسیون سوانح منطقه در محل وقوع حادثه تشکیل شده و اعضا در حال بررسی علت موضوع اند.

نصیری مدیرکل راه آهن هرمزگان نیز در این‌باره گفته است: در حادثه ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه دیشب، قطار باری هنگام ورود به ایستگاه انشعاب، وارد مسیر اشتباه شد و با یک واگن دیگر برخورد کرد.

وی افزود: براثر وقوع این سانحه رامین بیگی آموزگار لکوموتیوران اهل بندرعباس با ۲۵ سال سابقه کار، و مصطفی فلاحی لکوموتیوران پایه دو از استان فارس جان خود را از دست دادند.

وی گفت: قطار مشکل فنی نداشت و جزئیات حادثه پس از بررسی در کمیسیون تخصصی اعلام می‌شود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر