پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

وزارت راه و شهرسازی:خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکونی حمایتی غیرقانونی است

وزارت راه و شهرسازی:خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکونی حمایتی غیرقانونی است دبیر کارگروه تنظیم بازار املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه خرید و فروش امتیاز مسکن‌های حمایتی طبق قانون ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها ممنوع است، گفت: چنانچه امتیاز مسکن‌های حمایتی خرید و فروش شود دعواهای احتمالی آتی قابل پیگرد نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۲۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 17
کد خبر: ۲۵۰۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یاسر دستمالچیان اظهار داشت: با بازرسی‌هایی که توسط کارگروه تنظیم و کنترل بازار مسکن از بنگاه‌های معاملات املاک در سطح کشور انجام شد، خرید و فروش امتیاز واحدهای مسکونی حمایتی در برخی از بنگاه‌ها در حال انجام است که کاری غیرقانونی است.

دبیر کارگروه تنظیم بازار املاک و مستغلات با تاکید بر اینکه خرید و فروش مسکن‌های حمایتی مطابق با بندی که در قراردادها قید شده غیرقانونی است، توضیح داد: بستر این کارهای غیرقانونی عمدتاً بنگاه‌های معاملات املاک هستند که در بازرسی‌ها تذکرات لازم به برخی از متخلفان داده شده و بنگاه‌ها در حال حاضر مکلف به رعایت این قانون هستند.

وی تصریح کرد: مردم توجه داشته باشند که طبق ماده ۱۳ قانون ساماندهی بازار مسکن، زمین و اجاره بها، خرید و فروش امتیاز مسکن‌های حمایتی ممنوع است. در این قانون قید شده که حق انعقاد معاملات و اعطای وکالت مربوط و انتقال حق انتفاع اراضی یا عیان یا امتیاز ثبت نام وجود ندارد. همچنین ثبت رسمی معاملات و وکالت نامه‌ها وابسته به اخذ استعلام از وزارت راه و شهرسازی است.

دستمالچیان افزود: این معاملات در هیچ‌کدام از محاکم پذیرفته نیست و طبق قانون دفاتر ثبت اسناد و املاک مجاز به ثبت این دست از قراردادها نیستند.

دبیر کاگروه تنظیم بازار املاک و مستغلات وزارت راه و شهرسازی از مردم خواست تا نسبت به این موضوع توجه داشته باشند تا دچار خسارت احتمالی نشوند.

وی گفت: سوداگران با توجه به این قانون برای اینکه دچار مشکل نشوند شروع به فروش امتیازهای خود به قیمت پایین‌تر کرده‌اند و مردم هم به جهت ناآگاهی که نسبت به موضوع دارند اقدام به خرید می‌کنند و دچار ضررهای جبران ناپذیر می‌شوند از مردم خواهشمندیم که از خرید امتیازهای مساکن حمایتی اجتناب کنند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار