ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است / نمی‌توانیم به متحدان خود در کشور‌های خلیج فارس، طرح خود را بگوییم سفیر ایران: هرگونه موضع‌گیری خارجی درباره نخست‌وزیری عراق باید با احترام به حاکمیت بغداد باشد هشدار انصارالله به اسرائیل: صبر ما رو به اتمام است ایندیپندنت: درگیری با ایران عاقبت بدی برای ترامپ خواهد داشت برلین: پوتین تمایلی به صلح نشان نداده است! همه چیز درباره جابجایی اسرای داعشی نتانیاهو به آمریکا سفر می‌کند تأکید السودانی بر تعهد به ممانعت از تشدید درگیری‌ها و اولویت دادن به گفت‌و‌گو دیلی‌تلگراف: تهدید آمریکا برای وادارسازی ایران به مذاکره طراحی شده است عراقچی: آماده ورود به مذاکرات بر اساس منافع متقابل هستیم پزشکیان به اردوغان: رویکرد ایران بر پایه گفتگو و نفی تهدید است ترامپ کانادا را با تعرفه‌های هواپیمایی تهدید کرد روسیه: ایران آماده‌تر از گذشته است حرکت مشکوک اف-۳۵‌های آمریکا خبرساز شد وزیر خارجه کوبا خطاب به ترامپ: ما همیشه آماده جنگ هستیم

نگرانی روسیه و کره شمالی از گسترش فعالیت‌های ناتو

وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که مقام‌های روس و کره شمالی درباره گسترش فعالیت‌های ناتو به منطقه آسیاپاسیفیک ابراز نگرانی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۸ - ۲۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 18
کد خبر: ۲۵۰۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ این وزارتخانه چهارشنبه گفت که آندری رودنکو معاون وزیر خارجه روسیه و «سین هونگ چول» سفیر کره شمالی در مسکو دیدار و درباره مسائل مهم بین‌المللی از جمله نشست اخیرا سران ناتو در واشنگتن تبادل نظر کردند.

بر اساس این بیانیه، تصمیم‌هایی که در نشست سران ناتو در واشنگتن اتخاذ شد «ماهیتی بسیار تقابل‌جویانه» داشت و طرفین «درباره تلاش‌های این ائتلاف نظامی برای گسترش دامنه فعالیت‌های خود به منطقه آسیاپاسیفیک ابراز نگرانی کردند.»

این در حالی است که وزارت خارجه کره شمالی دوشنبه خواستار توقف فوری «مداخله نظامی» غرب در منطقه آسیاپاسیفیک شد و گفت که اقدامات لازم را برای دفاع از حاکمیت و امنیت خود اتخاذ خواهد کرد.

این وزارتخانه مشخصا به انگلیس، کانادا، آلمان، فرانسه، نیوزیلند و استرالیا اشاره کرد و به آنها هشدار داد که از تحریم‌های سازمان ملل علیه کره شمالی به عنوان توجیهی مداخله نظامی در این منطقه استفاده نکنند.

کره جنوبی و انگلیس ماه آوریل گشتزنی‌های مشترکی در آبهای نزدیک شبه‌جزیره کره برگزار و اعلام کردند که هدف از این اقدام اجرای قطعنامه‌های تحریمی شورای امنیت سازمان ملل علیه کره شمالی است.

در همین حال، همکاری نظامی و پیمان مشارکت راهبردی دو کشور که چندی پیش در دیدار اخیر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی امضا شد، موجب نگرانی غرب شده است.

پوتین درباره پیمان مشارکت راهبردی گفت، مسکو و پیونگ یانگ متعهد شدند که در صورت حمله به یک طرف، دیگری به کمک بیاید.

کیم جونگ اون هم توافق روسیه و کره شمالی را نشان دهنده یک جهان چند قطبی جدید توصیف کرد که عاری از هژمونی، سلطه و خشونت خواهد بود. وی تاکید کرد که دوستی بین مسکو و پیونگ یانگ احساسات واقعا عمیقی را در او ایجاد می‌کند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر