کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

کره شمالی بیانیه پایانی نشست ناتو را محکوم کرد

سخنگوی وزارت خارجه کره شمالی اعلام کرد پیونگ یانگ به شدت بیانیه پایانی نشست اخیر ناتو در واشنگتن را محکوم می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۴۰

 

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری رسمی و دولتی کره شمالی امروز (شنبه) به نقل از سخنگوی وزارت خارجه این کشور گزارش کرد: «پیونگ یانگ به شدت بیانیه پایانی نشست اخیر ناتو در واشنگتن را محکوم می‌کند.»

 

سران کشور‌های ناتو در بیانیه نشست ائتلاف در واشنگتن بر تعهد اوکراین تاکید و موضع محکم‌تری در مورد حمایت چین از روسیه اتخاذ کردند.

 

شبکه خبری کی. سی. ان.‌ای کره شمالی از قول وزارت خارجه این کشور گزارش کرد: «بیانیه اجلاس سران واشنگتن که در ۱۰ ژوئیه تهیه و علنی شد، ثابت می‌کند که ایالات متحده و ناتو که به ابزاری برای رویارویی خود تقلیل یافته‌اند، جدی‌ترین تهدید برای صلح و امنیت جهانی هستند.»

 

به نقل از خبرگزاری رویترز، این شبکه خبری کره شمالی می‌افزاید که اقدامات ایالات متحده برای گسترش بلوک‌های نظامی با کشور‌های ناتو و شرکای آسیایی از جمله کره جنوبی و ژاپن، «علت اصلی و تهدید جدی برای صلح منطقه است، محیط امنیت بین‌المللی را به شدت تهدید می‌کند و باعث ایجاد رقابت تسلیحاتی در سراسر جهان می‌شود.»

 

در بیانیه اجلاس سران کشور‌های ناتو از چین خواسته شده بود تا هرگونه حمایت مادی و سیاسی از تلاش‌های جنگی روسیه را متوقف کند. همچنین در این بیانیه، ایران و کره شمالی متهم شدند که با حمایت نظامی مستقیم از مسکو به جنگ روسیه در اوکراین دامن می‌زنند.

 

کره جنوبی و ایالات متحده در حاشیه نشست سران ناتو دستورالعملی را درباره ایجاد یک سیستم یکپارچه بازدارندگی گسترده برای شبه جزیره کره به منظور مقابله با تهدیدات هسته‌ای و نظامی کره شمالی امضا کردند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر