امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

توضیحات صحرایی در خصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته

توضیحات صحرایی در خصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته وزیر آموزش و پرورش درباره عدم امکان بازنشستگی معلمان با ۳۰ سال سابقه و وضعیت واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش امروز در جمع خبرنگاران درباره ممنوعیت بازنشستگی معلمان با وجود 30 سال سابقه اظهار کرد: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، خدمت افراد با 60 سال سن و 30 سال سابقه و 65 سال سن و 25 سال سابقه با مدرک کارشناسی ارشد اجباری است.

 

وی افز‌ود: در غیر این حالت، بازنشستگی افراد به نیاز دستگاه بستگی دارد ما تا زمانی که نیاز داشته باشیم از حضور همکاران خوب و باکیفیت بهره می‌بریم.

 

فرهنگیان بازنشسته فعلاً منتظر باشند

وزیر آموزش و پرورش درباره وعده واریز 40 درصد پاداش فرهنگیان بازنشسته تا تا تیرماه بیان کرد: بنده هر دو هفته یک‌بار پیگیر پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستم، پرداخت سریع‌تر پاداش حق آنها است اما سال گذشته پاداش در سه قسط انجام شد و امسال هم احتمالاً همین روند انجام خواهد شد، بنده پیگیر هستم قبل از سال تحصیلی بخشی از پاداش معلمان واریز شود.

 

صحرایی بیان کرد: پیشنهاد به ما این بود تا پاداش افرادی که 6 ماه اول بازنشسته شدند پرداخت شود و پاداش بقیه افراد که در 6 ماه دوم بازنشسته شدند به نیمه دوم سال موکول شود که پیشنهاد خوبی نبود چرا که عمده فرهنگیان از مهر به بعد بازنشسته می‌شوند بنابراین پرداخت پاداش را به طور جدی پیگیر می‌کنیم اما تا تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه باید صبر کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلمان و وزیر در این مسئله کنار هم هستند و من باید مطالبه آنها را دریافت کنم از نظر من فردا باید پاداش فرهنگیان دریافت شود اما نظر من همیشه نظر نهایی نیست.

 

وی در پاسخ به این پرسش که برای‌ پرداخت پاداش پایان خدمت چه میزان اعتبار نیاز است؟ بیان کرد: اعتبار مورد نظر در نظر گرفته شده است.

 

چرا افزایش حقوق سرایداران مدارس محقق نشد؟

صحرایی درباره عدم تحقق افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس گفت: طبق قانون باید 2 میلیون تومان به حقوق آنها اضافه شود و اجرای آن از اول فروردین است اما قانون بودجه دیر ابلاغ شد بنابراین مبلغی را به صورت علی‌الحساب واریز کردیم و تلاش این بود مطالبات با حقوق تیرماه واریز شود اما اگر همچنان واریز نشده است باز هم باید از سازمان برنامه و بودجه پیگیری کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار