تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان جزئیات جدید از فرونشست زمین در مترو پرند جاده چالوس یکطرفه شد درمان ترکیبی سرطان پستان با هیدروژل حساس به نور/ نابودی بیش از ۸۰ درصد سلول‌های سرطانی تقویم شهریور ۱۴۰۵ با مناسبت‌ها و تعطیلات رسمی + جدول کامل پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان

خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال

خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش‌وپرورش، گفت: بخش قابل توجهی از پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و باقی‌مانده آن نیز تا پایان سال تسویه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۱ - ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۲۹۱۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی فرهادی، در گردهمایی مشترک شورای معاونین وزارت و مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور که به میزبانی استان اصفهان برگزار شد، گزارشی جامع از عملکرد و وضعیت مالی، استخدامی و برنامه‌ای وزارتخانه ارائه کرد و با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید گفت: از حمایت ویژه دولت چهاردهم، رئیس جمهور و مقام عالی وزارت از نظم مالی و نظام برنامه‌ریزی وزارت آموزش‌وپرورش تشکر می‌کنم.

وی افزود: آغاز آرام، منظم و با شکوه سال تحصیلی جاری، حاصل همدلی، برنامه‌ریزی دقیق و تعامل سازنده مدیران و فرهنگیان سراسر کشور است و این موفقیت ملی که نتیجه کار تیمی و مدیریت هماهنگ در سطح وزارتخانه و استان‌هاست جای قدردانی دارد.

فرهادی با اشاره به وضعیت پرداخت‌های وزارت آموزش و پرورش افزود: برای دومین سال پیاپی، پرداخت حق‌التدریس معلمان شاغل در مهرماه انجام شده است و این موضوع، که پیش از این سابقه نداشته، نشان دهندۀ انضباط مالی و اهتمام جدی وزارتخانه به معیشت فرهنگیان است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعۀ منابع وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: با پیگیری‌های مستمر و همکاری سازمان برنامه و بودجه، تخصیص اعتبارات حوزه‌های آموزشی، پرورشی و تربیت بدنی با رشد قابل توجهی نسبت به سال گذشته همراه بوده و اعتبارات کیفیت‌بخشی نیز به زودی به استان‌ها ابلاغ خواهد شد.

وی گفت: اعتبارات لازم، قرارداد‌ها و شیوه‌نامه‌های اجرایی توزیع شیر در مدارس آماده است و به محض تصمیم نهایی دولت، توزیع شیر مدارس آغاز خواهد شد.

فرهادی با اشاره به رشد ۱۲۴ درصدی سرانۀ مدارس نسبت به سال گذشته افزود: بخش قابل توجهی از پاداش پایان خدمت بازنشستگان سال ۱۴۰۳ پرداخت شده و باقی‌مانده آن نیز تا پایان سال تسویه خواهد شد، همچنین درآمد‌های اختصاصی وزارتخانه نسبت به سال گذشته نزدیک به ۹۶ درصد افزایش یافته و سهم بودجۀ کیفیت‌بخشی نیز ۶ درصد رشد داشته است که نشان از بهبود ساختار مالی دارد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعۀ منابع وزارت آموزش‌وپرورش ادامه داد: مطالبات سنواتی، بدهی‌های تأمین اجتماعی و پرونده‌های قضایی عمدتاً تسویه شده‌اند و برای نخستین‌بار پیش از آغاز سال تحصیلی، سنوات ارفاقی ایثارگران استثنایی پرداخت شد تا از ایجاد بدهی‌های انباشته جلوگیری شود.

به گزارش ادارۀ اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان اصفهان، وی ضمن قدردانی از تلاش مدیران استانی اظهار کرد: امروز آموزش و پرورش در مسیر ثبات مالی و مدیریتی قرار گرفته است و نظم در پرداخت‌ها، ارتقای شاخص‌های کیفیت‌بخشی و آغاز آرام سال تحصیلی، ثمره برنامه‌ریزی جمعی و کار جهادی همکاران فرهنگی است./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار