پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

توضیحات صحرایی در خصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته

وزیر آموزش و پرورش درباره عدم امکان بازنشستگی معلمان با ۳۰ سال سابقه و وضعیت واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته توضیحاتی داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۵۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش امروز در جمع خبرنگاران درباره ممنوعیت بازنشستگی معلمان با وجود 30 سال سابقه اظهار کرد: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری، خدمت افراد با 60 سال سن و 30 سال سابقه و 65 سال سن و 25 سال سابقه با مدرک کارشناسی ارشد اجباری است.

 

وی افز‌ود: در غیر این حالت، بازنشستگی افراد به نیاز دستگاه بستگی دارد ما تا زمانی که نیاز داشته باشیم از حضور همکاران خوب و باکیفیت بهره می‌بریم.

 

فرهنگیان بازنشسته فعلاً منتظر باشند

وزیر آموزش و پرورش درباره وعده واریز 40 درصد پاداش فرهنگیان بازنشسته تا تا تیرماه بیان کرد: بنده هر دو هفته یک‌بار پیگیر پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستم، پرداخت سریع‌تر پاداش حق آنها است اما سال گذشته پاداش در سه قسط انجام شد و امسال هم احتمالاً همین روند انجام خواهد شد، بنده پیگیر هستم قبل از سال تحصیلی بخشی از پاداش معلمان واریز شود.

 

صحرایی بیان کرد: پیشنهاد به ما این بود تا پاداش افرادی که 6 ماه اول بازنشسته شدند پرداخت شود و پاداش بقیه افراد که در 6 ماه دوم بازنشسته شدند به نیمه دوم سال موکول شود که پیشنهاد خوبی نبود چرا که عمده فرهنگیان از مهر به بعد بازنشسته می‌شوند بنابراین پرداخت پاداش را به طور جدی پیگیر می‌کنیم اما تا تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه باید صبر کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: معلمان و وزیر در این مسئله کنار هم هستند و من باید مطالبه آنها را دریافت کنم از نظر من فردا باید پاداش فرهنگیان دریافت شود اما نظر من همیشه نظر نهایی نیست.

 

وی در پاسخ به این پرسش که برای‌ پرداخت پاداش پایان خدمت چه میزان اعتبار نیاز است؟ بیان کرد: اعتبار مورد نظر در نظر گرفته شده است.

 

چرا افزایش حقوق سرایداران مدارس محقق نشد؟

صحرایی درباره عدم تحقق افزایش حقوق سرایداران و خدمتگزاران مدارس گفت: طبق قانون باید 2 میلیون تومان به حقوق آنها اضافه شود و اجرای آن از اول فروردین است اما قانون بودجه دیر ابلاغ شد بنابراین مبلغی را به صورت علی‌الحساب واریز کردیم و تلاش این بود مطالبات با حقوق تیرماه واریز شود اما اگر همچنان واریز نشده است باز هم باید از سازمان برنامه و بودجه پیگیری کرد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار