سردار نقدی: دشمن می‌خواهد مردم را از حاکمیت جدا کند علم‌الهدی: در صورت حمله آمریکا کابل‌های ارتباط جهانی در تنگه هرمز را قطع می‌کنیم سپاه اعلام کرد: انفجار سومین نفتکش در مسیر غیر مجاز تنگه هرمز سپاه: دو نفتکش متخلف در آب‌های جنوبی تنگه هرمز متوقف شدند ارتش: شمپاد دشمن را منهدم کردیم/ حریق دو نفتکش در شرق تنگه هرمز خطیب جمعه تهران: نخبگان پیشنهادهای خود درباره بازنگری در دکترین هسته‌ای را ارائه کنند معاون وزیر کشور: خون شهدای میناب جبهه دشمن را رسوا کرد ترامپ توان آغاز جنگ با ایران را ندارد «لبیک یا خامنه‌ای» در دارالذکر؛ عهد دوباره عراقی‌ها در حرم امام رضا(ع) محکومیت شدید ادعای مداخله‌جویانه امارات و کانادا درباره جزایر ایران سپاه: تعداد پهپادهای آمریکایی MQ-۱ و MQ-۹ شکار شده در «صیدگاه هرمز» به ۶۸ فروند رسید بقایی: حضور پرشور مردم در میادین و تجمعات شبانه، پشتوانه اقتدار و دیپلماسی ایران است وزارت اطلاعات خبر داد: دستگیری 4 هسته تروریستی جنوب شرق روایت‌ مسئولان کشور از صلابت و اشراف مدیریتی رهبر انقلاب فضائلی : حجت‌الاسلام سید میثم خامنه‌ای در سلامت کامل هستند

نهادهای امنیتی همه سرشاخه‌های مرتبط با آمدنیوز را شناسایی کنند

نهادهای امنیتی همه سرشاخه‌های مرتبط با آمدنیوز را شناسایی کنند سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: انتظار این است که دستگاه‌های امنیتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه پاسداران به صورت گسترده و وسیع همه سرشاخه‌ها و افراد مرتبط با «آمدنیوز» را شناسایی کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به دنبال دستگیری سرشبکه کانال معاند آمدنیوز اظهار داشت: سپاه یک بار دیگر پهپاد آمریکایی را هدف قرار داد اما این بار پهپاد رسانه‌ای آمریکا را شکار کرد. یعنی حتی اهمیت این از سقوط پهپاد آمریکایی هم کمتر نیست.

 

وی افزود: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از این اقدام انقلابی و افتخارآفرین سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تقدیر و تشکر کرد.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هم همی‌دانند اهمیت این اقدام در حوزه امنیت ملی کشور چقدر زیاد است؛ چراکه زم یک فرد و سایت تنها نبود، بلکه زم سرشاخه شبکه رسانه‌ای آمریکایی‌ها و شبکه نفوذ آمریکایی‌ها بود. در این مدت امنیت کشور و اعتماد عمومی مردم به نظام و همچنین اعتبار مردمی نظام را هدف قرار داده بود.

 

نقوی حسینی بر همین اساس اضافه کرد: قطعا روح الله زم با یک شبکه گسترده داخلی کشور کار می‌کرد.

 

وی افزود: قطعا این شبکه معاند و ضد انقلاب با کسانی در داخل ارتباط داشت که اطلاعات را در اختیار او قرار می‌دادند. همچنین با سرویس‌های جاسوسی آمریکا و صهیونیسم کاملا هماهنگ و مرتبط بود.

 

نقوی عنوان کرد: بنابراین انتظار این است که دستگاه‌های امنیتی از جمله سازمان اطلاعات سپاه پاسداران که این اقدام انقلابی را انجام داده به صورت گسترده و وسیع همه سرشاخه‌ها و همه افراد مرتبط با این سایت معاند را شناسایی کرده و بخشی از این نفوذ رسانه‌ای که قطعا مرتبط با آمدنیوز بوده را شناسایی و معرفی کنند تا حوزه رسانه‌ای از امینت لازم برخوردار باشد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار